Iveta Toušlová otevřeně: Maminka si chtěla vzít život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Toušlová otevřeně: Maminka si chtěla vzít život!

Iveta Toušlová
Iveta Toušlová (archiv Blesku)

Letos v lednu to bylo 17 let, co Česká televize začala natáčet a vysílat 13. komnatu. Až nyní její šéfka Iveta Toušlová (54) řekla, jak nápad na tento pořad vznikl. Za vše může její maminka, která trpěla depresemi.

S nápadem na natáčení 13. komnaty přišla před 17 lety po vlastní životní zkušenosti, kdy její maminka propadla hlubokým depresím. Stalo se tak poté, co se její sestra narodila přidušená a mohla zemřít. Maminka Toušlové následně prodělala velký šok a následovala cesta k psychickým problémům, během nichž si dokonce sáhla i na život.

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video se připravuje ...

„Osvěta tehdy nebyla. Myslím, že kdyby byla, tak by maminka lékařskou pomoc vyhledala rychleji a nemuselo to tak dopadnout,“ vzpomínala Toušlová. Ta se v osudné době hlásila na DAMU. „Ztratila jsem hlas a zhruba dva roky mluvila šeptem,“ přiznala po letech. Foniatrička tehdy vyhodnotila situaci špatně a prohlásila, aby zapomněla na uměleckou školu. „Až ve 25 letech jsem zjistila, že to nebyl žádný trvalý defekt, ale reakce těla na tuto událost,“ dodala.

Zemřel Jan Pokorný (†39), jeden z nejuznávanějších českých stylistů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.