Zhrzený Sylvester Stallone: Odhalil plány na Rockyho VII | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zhrzený Sylvester Stallone: Odhalil plány na Rockyho VII

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone (Foto: Reuters, EPA)

Zanedlouho přijde do kin třetí díl boxerské filmové série Creed, která se odštěpila od kultovní série Rocky. Poprvé se v ní neobjeví postava Rockyho, ač je Sylvester Stallone (76) stále v titulcích coby jeden z producentů.

Rád by natočil sedmý díl Rockyho – jenže na svůj výtvor (všem šesti dílům napsal scénář, tři i režíroval) nevlastní autorská práva. „Tu dohodu bez mého vědomí uzavřeli lidé, které jsem měl za blízké. Tehdy jsem byl nadšený ze své práce a nechápal jsem, že jde o byznys. Kdo by tušil, že Rocky pojede dalších 45 let?“ svěřil se magazínu Hollywood Reporter.

Sylvester Stalone – outsider, který vždy končí jako vítěz

Video se připravuje ...

„Nikdy jsem nepoužil ani jednu větu dialogu od nikoho jiného – a ironií je, že nevlastním nic z toho. Právy disponují lidé, kteří neudělali doslova nic...“ O námět se aspoň podělil na Instagramu: „Rocky už zase bojuje za své nejbližší okolí, ze kterého vzešel a které tak miluje,“ shrnul a přidal pár nostalgických výjevů. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.