Zemřela hvězda Rockyho... Pláče i Schwarzenegger | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zemřela hvězda Rockyho... Pláče i Schwarzenegger

Rocky v době největší slávy
Rocky v době největší slávy (MGM)

New Orleans se zahalilo do smuteční mlhy. Zcela nečekaně totiž přišlo o svého slavného rodáka, který zazářil ve snímcích Rocky nebo Predátor. Charismatický herec Carl Weathers zemřel ve věku 76 let.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme úmrtí Carla Weatherse. Zemřel pokojně ve spánku ve čtvrtek 1. února 2024... Carl byl výjimečná lidská bytost, která žila mimořádný život. Svými příspěvky do filmu, televize, umění a sportu zanechal nesmazatelnou stopu a je uznáván po celém světě a napříč generacemi. Byl to milovaný bratr, otec, dědeček, partner a přítel," uvedla podle serveru BBC Weathersova rodina. 

Smutek nesdílí jen nejbližší. Zpráva o skonu kolegy zasáhla i Sylvestra Stalloneho, který si po jeho boku, coby Apolla Creeda, zahrál v prvních čtyřech dílech legendárního filmu z boxerského prostředí Rocky, či Arnolda Schwarzeneggera, který se s hercem setkal ve filmu Predátor. 

Rocky nebo Rambo? Jednoduše SLY! Ve vlastních vzpomínkách

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.