Rodina akčního hrdiny má svou reality show: Uškrtím tě, Stallone! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rodina akčního hrdiny má svou reality show: Uškrtím tě, Stallone!

Úsměv a mávat!
Úsměv a mávat! (Foto ČTK/AP)

Americký svalovec Sylvester Stallone (76) a jeho rodina si zablbli na premiéře jejich nové reality show The Family Stallone v New Yorku. Jeniffer (54), manželka filmového boxera Rockyho, naoko Stallonea před objektivy škrtila!

Bylo to ale láskyplné kočkování, oba jsou znovu po uši zamilovaní a v pohodě. Před pár měsíci sice oznámili, že se budou po 25 letech rozvádět, během dvou měsíců si ale uvědomili, že bez sebe nemohou být. Tohle byla zkrátka scénka pro novináře, to když Jennifer vyprávěla, jak složité to s až příliš ochranitelským tátou mají jejich tři krásné dcery Sophia (26), Sistine (24) a Scarlet (20). Jak je pro ně prakticky nemožné přivést si domů nápadníka! „To napřed musíme nachystat tátu – musíš ho aspoň pozdravit!“ dávala k dobru máma Jennifer. „A pak taky instruovat chlapce: Možná tě nepozdraví, ale neurážej se, on takový prostě je... Možná ti bude drtit ruku, ale nemyslí to zle,“ přidala se Sistine. „To je naprostý mýtus!“ bránil se Sly. „Ti chlapi jsou divní! Zachraňuju vás! Přicházím na pomoc!“ zdůrazňoval svalovec Sly.

Důchodce? Ne, akční hvězda! Stallone se pořád umí poprat

Video se připravuje ...

Dceřin vtip z něj udělal mostrum!

V jedné z epizod ale Stallone dokáže, jak moc mu na dcerách záleží. Právě Sistine si na něj připravila legrácku a k červencovým 76. narozeninám mu jako dárek dala dort, na němž stálo »Jsem těhotná!«. Sly okamžitě zbrunátněl a naběhla mu žíla na spánku. „Vypněte, prosím, ty kamery, ať to tady můžu celý rozmlátit! Probouzí se ve mě Rambo!“ chystal se vybuchnout, než mu rodina řekla, že jde o vtip.

Sylvester Stalone – outsider, který vždy končí jako vítěz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.