Sylvester Stallone má důvod k radosti: Získal zpět manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sylvester Stallone má důvod k radosti: Získal zpět manželku!

Letos herec oslavil sedmdesátiny.
Letos herec oslavil sedmdesátiny. (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Peníze hýbou světem a toto tvrzení platí i pro Sylvestera Stalloneho (76). Byly to totiž právě ony, které přesvědčily Rockyho ženu Jennifer (54), že rozvod, s nímž nedávno vyrukovala, není na místě!

Jeho žena totiž před měsícem po 25 letech manželství, ze kterého vzešly tři krásné dcery, podala žádost o rozvod. Jako důvod uvedla, že Stallone úmyslně rozhazoval společný majetek, což mělo nepříznivý dopad na jejich konto. Bývalý akční hrdina sice toto tvrzení popřel, nicméně zlomené srdce si odjel léčit do Itálie.

Sylvester Stalone – outsider, který vždy končí jako vítěz

Video se připravuje ...

Tam byl spatřen, jak nakupuje v několika obchodech, a údajně tam zanechal vysoké částky. Takže se vkrádá otázka, zda manželka, která mimo jiné žádala i výlučné vlastnictví jejich domu v Palm Beach v hodnotě 875 milionů korun, neměla tak trochu pravdu...

Jenže pár, jehož společný majetek se odhaduje na 10 miliard korun, neměl předmanželskou smlouvu, takže jeho dělení by se hvězdnému Rockymu pěkně prodražilo. Stallone však zabojoval a jasně ukázal, že si rozvod nepřeje. Už před týdnem sdílel na svých sociálních sítích fotografii, jak se se svou stále ještě manželkou drží za ruce.

Důchodce? Ne, akční hvězda! Stallone se pořád umí poprat

Video se připravuje ...

Taktéž sdílel snímek, na kterém je zobrazena celá jeho rodina. Svou drahou polovičku nakonec přesvědčil, že rozdělením majetku by si rozhodně finančně nepolepšil ani jeden z nich. Žádost o rozvod byla stažena ze stolu a své lásce dali druhou šanci. Znovuoživení jejich vztahu potvrdil i Rockyho mluvčí: „Rozhodli se sejít doma, kde vše v klidu probrali a vyřešili své neshody. Nyní jsou oba velice šťastní.“ Snad jsou tedy všechny problémy vyřešené a dvojici čekají další šťastné společné roky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.