Milan Schelinger (†70): Pohřeb v den narozenin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milan Schelinger (†70): Pohřeb v den narozenin

Zemřel kytarista Milan Schelinger (†70): 42 let po smrti bratra Jiřího (†30)!
Zemřel kytarista Milan Schelinger (†70): 42 let po smrti bratra Jiřího (†30)!  (archiv Blesku)

Život přináší spoustu paradoxů! Muzikanta a zpěváka Milana Schelingera (†70), bratra slavnějšího, předčasně tragicky zesnulého Jiřího (†30) rodina pohřbila 18. února, v den jeho nedožitých 71. narozenin. Poslední rozloučení proběhlo v šumavském Vacově, kde mnoho let žil a který tolik miloval.

Milan odešel náhle, v pátek 10. února. Ještě několik týdnů předtím naplno koncertoval se svojí revivalovou kapelou, která skvěle interpretovala hity jeho bráchy. „Jeho život skončil předčasně, náhle. Ale nebyl marný, byl naplněný a prožitý,“ loučil se vacovský farář během zádušní mše. Rakev či urna s Milanovými ostatky v kostelíku nebyly. Rodina ho pochovala několik hodin předtím během čistě soukromého obřadu.

Jiří Schelinger (†30): Připomeňte si 5 jeho nej hitů!

Video se připravuje ...

Ženil se tu

Schelingerova manželka Adina seděla v první řadě i se dvěma potomky, které s Milanem měla. Právě ve vacovském kostelíku si Schelinger před lety svoji třetí ženu bral. „Svatby jsme milovali. Táta 2x do stejné řeky, máma 3x, brácha 2x, já 3x. Zatím vedu,“ napsal tehdy ke svatebním fotkám na Facebooku. Adina je z Milanovy smrti velmi zdrcená. Tolik ho milovala a tolik s ním prožila. Proto také chtěla, aby poslední rozloučení proběhlo na jeho Šumavě.

Válka exmanželek Jiřího Schelingera (†30)!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.