Takový byl Silvestr 2007 na Václaváku: Ostuda na mejdanu roku - Špinarová neuměla playback! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Takový byl Silvestr 2007 na Václaváku: Ostuda na mejdanu roku - Špinarová neuměla playback!

Věra Špinarová  měla na  Václaváku problémy s playbackem.
Věra Špinarová měla na Václaváku problémy s playbackem.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Věra Špinarová (57) se netrefila do playbacku! Ocelová trojka – ostravské trio Špinarová, Rottrová (65) a Farna (15) se chvíli před půlnocí sešlo na jednom pódiu v monstrózní »novácké« show Mejdan roku z Václaváku a paradoxně nejzkušenější zpěvačka mezi dámami Věra Špinarová měla problémy s playbackem.

Zatímco Marie Rottrová a Ewa Farna se zkušeně trefily do každého slova, Špinarová pořádně zaostávala!

Okolo stovky celebrit, jež se v pondělí večer objevily na televizních obrazovkách Novy, se na Václavském náměstí příliš dlouho neohřálo. „Odzpívám a mažu domů,“ prohlašoval při odchodu z pódia Michal David. Ne každý ze zpěváků však upřednostnil rodinu. Dvě největší hvězdy Helena Vondráčková a Karel Gott si to ani nemohly dovolit! Jejich honorář byl zřejmě větším lákadlem než teplo rodinného krbu. Navíc jejich výstupy byly rozházeny do celého přímého přenosu, takže nebylo možné si ani na chvíli odskočit. Dvěma stálicím českého showbyznysu patřily samozřejmě i poslední minuty před půlnocí, kdy si spolu střihly několik společných duetů.

Na Václavák si zaskočily i zpěvačky Lucie Vondráčková, která se ovšem rozčilovala, že jí zkrátili vystoupení, a Anna K., jež měla poblíž sebe i svého přítele Tomáše Varteckého. Ten se na pódiu objevil s kapelou Wanastowi Vjecy. A byl to nářez! Kapela se totiž pustila do songu Karla Gotta Lady Karneval, kdy Mistr dorazil až na poslední takt a s výkonem byl zřejmě spokojen.

Celý večer moderovalo speakerské duo Roman Ondráček a Miloš Pokorný, kteří mají svou pravidelnou odpolední rozhlasovou show WOW na rádiu Expres. „Tak jsme to zvládli,“ oddechli si po půlnoci dva prokřehlí moderátoři, kterým rozhodně nechybí patřičné sebevědomí. I oni se dokázali poprat s chladným počasím, zimu zaháněli samozřejmě čím jiným než mokem, který zcela jistě obsahoval alkohol. „Nikdo neví, co bylo v těch kelímcích, každopádně nám to pomohlo,“ smáli se moderátoři.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.