Fotbaloví reprezentanti - Baroš a Ujfaluši: Další úlet s holkama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Fotbaloví reprezentanti - Baroš a Ujfaluši: Další úlet s holkama

 (Jaroslav Urban)

ŠPINDLERŮV MLÝN – Čeští fotbaloví reprezentanti – opět nevěra? Milan Baroš (26) a Tomáš Ujfaluši (29) před Silvestrem přistiženi ve společnosti cizích žen. Divoké řádění v sauně a odchod ruku v ruce na pokoj! Útočník francouzského Lyonu Milan Baroš se zapletl s finalistkou Miss ČR 2005 Evou Martinovskou (24).

Svou přítelkyni Terezu Frankovou poslal Baroš ze Špindlu domů a pak začaly ty pravé orgie. Martinovskou však neviděl fotbalista v pátek v horském klubu Silver Rock poprvé. „Známe se už šest let, jsem rád, že jsme se tady potkali,“ řekl Baroš internetovému portálu Super.cz a bylo jasné, že svou krásku rozhodně onen večer jen tak nepropustí.

Poté co si Baroš užil divokou jízdu v Krkonoších, odjel oslavit Silvestra do Francie. A kupodivu opět se svou přítelkyní Terezou, která o jeho záletech neměla zcela jistě ani potuchy. Ani Tomáš Ujfaluši, který se rozvádí s manželkou Kateřinou, neodolal krásným ženám. A svou pozornost dokonce soustředil hned na dvě krásky – missku Michaelu Štoudkovou a exmilenku hokejisty Radka Dudy modelku Denisu Hildebrantovou. Která z nich asi nahradí jeho manželku Kačenku?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.