Šok na mejdanu roku! Karel Gott - Záchvat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šok na mejdanu roku! Karel Gott - Záchvat!

Karel Gott
Karel Gott  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Karel Gott (68) pořádně trpěl na Silvestra večer na pražském Václavském náměstí! Záchvaty kašle kamery raději nesnímaly. Mimo záběry totiž sípal, pokuckával a jeho výraz ve tváří jako by říkal – hrozně trpím.

Karel Gott (68) přivítal své fanoušky a diváky velkého silvestrovského Mejdanu roku z Václaváku s úsměvem od ucha k uchu. Jeho první přímý vstup však trval jen několik vteřin a za tu dobu stihlo zaplněné Václavské náměstí jen zkonstatovat, že je Mistr ve skvělé náladě a hlavně v báječné formě. Při jeho dalších výstupech už však bylo vidět, že s nestárnoucím Slavíkem není něco v pořádku! Dusivé kuckání a záchvaty kašle se objevovaly čím dál častěji.

Každé nadechnutí mrazivého vzduchu na Václavském náměstí jen přitěžovalo největší hvězdě silvestrovského večera. Karel Gott je však velký profesionál a do kamer se tvářil, jako by bylo všechno v naprostém pořádku. Mimo záběry to ale už bylo horší. Zpěv na playback zřejmě Českého slavíka zachránil od poškození hlasivek. Těsně před půlnocí, kdy se Gott pustil do duetů s Helenou Vondráčkovou (60), bylo vidět, že zpěvák už jen stěží dokáže ovládnout svůj dusivý kašel. Když kamera zabírala Vondráčkovou, Mistr se mimo záběry hodně trápil a snažil se utlumit své kuckání. Hned po půlnoci, kdy celá show skončila, se odjel kurýrovat domů. Přitom už zítra má odletět i s přítelkyní Ivanou Macháčkovou a dcerou Charlotte do Ameriky na dovolenou.

2.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.