Je mi ho strašně líto, zdrceně hlesl Krampol po zprávě o Lauferovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Je mi ho strašně líto, zdrceně hlesl Krampol po zprávě o Lauferovi

Josef Laufer
Josef Laufer (Blesk:Martin Přibyl)

„Je to hrozné, jak Pepa skončil. Je mi ho strašně líto," prohlásil zpěvákův kamarád Jiří Krampol (84). Třiaosmdesátiletý Josef Laufer poslední roky leží v bezvědomí po komplikacích spojených s operací srdce.

 

„Bezvadný kluk, tohle si nezasloužil. Já jsem od přírody optimista, stále věřím ve šťastný konec, ale co jsem slyšel, moc dobře to nevypadá,“ zdrceně a bez příkras okomentoval Jiří Krampol aktuální stav Josefa Laufera na webu Cnn.iprima.cz. 

Jiří Krampol 2 roky po smrti manželky: Uspali ho! Proč?

Video se připravuje ...

„Když jsem měl jít na operaci kolen, hodně jsem to s ním konzultoval, protože on ten zákrok podstoupil a dobře to dopadlo. Strašně moc mu držím palce a myslím na něj. Před pár lety jsme si spolu měli zahrát ve filmu Stáří není pro sraby. Moc jsem se na něj těšil, ale pak se mu to stalo a jeho role musela být přeobsazena,“ politoval nemocného kamaráda Krampol. 

Krampol nejen o novém dokumentu: O Hance, pocitu samoty i svých filmech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
10. 8. 2023 • 19:25

neverim; Od kdy je Krampol čestný, asi od té doby, co bez podvodu by byl chudák? Vždycky všude všechno jen vyžíral zadarmo, on se tím i chlubil, že si všechno umí zařídit, a nyní, na stará kolena, se opravdu předvádí, předvádí, co celý život vlastně dělal, mně se už naprosto zhnusil! A ještě si otvírá hubu, na staré lidi! Krampol je obyčejný vyžírka a nyní je ještě na lidi sprostej!

neverim
2. 3. 2023 • 04:00

Myslím, že Josefu Lauferovi tu operaci srdce zvrzali. Jinak by ho už dávno buď z umělého spánku probudili, nebo ho nechali umřít. Asi se bojí žaloby po pitvě, kde by se to ukázalo... A do Pana Krampola se laskavě netrefujte. Je to čestný člověk se srdcem na správném místě. Že Pepu lituje, neznamená, že o jeho stavu dávno neví. Díky.

Marek456
10. 2. 2023 • 19:21

Jedině kněze aby se pomodlil u jeho lůžka. Ale pokud není pokřtěný pokud je např.ateista apod. tak to k ničemu moc nebude, resp. bude ale jen na chvíli. A pak by usnul jak Šípková Růženka na věky. Jedině dát k posteli nějaký zářič energie, nějakou solnou lampu (ionizace vzduchu) apod. Občas zapálit svíčku (očista) jestli to nemocnice povolí. Tu svíčku z důvodu bezpečnosti asi určitě ne, solnou lampu možná. Případně nějaký kámen který byl hodně na slunci apod. umí zachycovat energii očištěný pod proudem čisté vody apod. Nebo nějakou květinu do pokoje která dodává energii a neodčerpává ji. Aby u něj někdo byl mluvil na něj i když je komatu vzal ho za ruku. Hrát mu jeho písničky nebo co měl rád. Nebo nějakou příjemnou vůni . To vše by ho mohlo přivolat. zpátky. Možností (po dohodně s němocnicí) je hodně.

Marek456
10. 2. 2023 • 19:14

Pokud by se pana Laufera podařilo probrat, tak vzhledem k jeho stavu který asi není dobrý by to bylo jen na chvíli a pak by asi usnul na věky. Mohlo by to vést k jeho dřívějšímu pohřbu. Nicméně otázkou je co je lepší. To musí vědět lékaři.

David Hrbáček
3. 2. 2023 • 05:59

Lítost pana Josefa neprobudí a jak se zdá ani snaha dosavadních doktorů !
Avšak mohly by jej probudit správně poskládané energie.
Kdysi jsem dlouhá léta provozoval jako veterinární technik a vlastnil jako majitel největší útulek pro zvířata, nonstop odchytovou službu a rekonvalescenční zařízení, DDD , Asanace na Karlovarsku, od 17 let se věnuji léčitelství a polarizaci energií, moje prognózy do budoucna bývají velmi přesné. Osobně jsem probudil z kómatu mnoho zvířat ale i moje doporučení probudily 3 lidi . Pokud mám panu Lauferovi pomoc musí mě jeho rodina sama kontaktovat . Zázraky se dějí, jen je třeba jim jít naproti a nečekat že se samy dostaví . David Hrbáček

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.