Vyhrál a hned si rýpl do Babiše! První slova prezidenta Petra Pavla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyhrál a hned si rýpl do Babiše! První slova prezidenta Petra Pavla

Petr Pavel a Andrej Babiš
Petr Pavel a Andrej Babiš (Reprofoto TV Nova)

Pražský hrad patří Petru Pavlovi (61). S celkovým počtem 3 358 926 hlasů se stal hlavou státu minimálně na pětileté funkční období. Na tiskové konferenci v pražském Fóru Karlín samozřejmě nezapomněl poděkovat voličům, neodpustil si ale ani fórek směrem k jeho protivníkovi, Andrei Babišovi (68). 

„Vzhledem k tomu, že na Andreje číslo nemám, tak nevím, jestli mi volal,“ neodpustil si milosrdný rýpanec do Babiše na otázku, zda už přišla gratulace i od jeho soupeře. 

Petr Fiala ve štábu Petra Pavla

Video se připravuje ...

„Vidím, že v této volbě vyhrály hodnoty jako pravda, důstojnost, respekt a pokora,“ řekl také Pavel s vizí, že je potřeba přesvědčit občany, že návrat k těmto pilířům výrazně zlepší i kvalitu života v naší zemi. 

Oproti bývalému prezidentovi získal Pavel i více hlasů. Přiznal, že jej malé vítězství nad Milošem Zemanem těší, nicméně je pro něj i zavazující. „Beru to jako taky obrovský závazek, protože se ukazuje, že v naší společnosti nastalo obrovské očekávání. Po deziluzi s politiky, reprezentované především Milošem Zemanem a Andrejem Babišem se ukázalo, že naše společnost na tom zdaleka není tak špatně,“ okomentoval svůj triumf. 

Petr Pavel a Andrej Babiš

Petr Pavel a Andrej Babiš

 



Přečtěte si
hejhej
30. 1. 2023 • 15:21

Jimmi:
Pavel - Pávek půjde stejně jako tato neschopná vláda proti našim lidem. Pavel je velice přizpůsobivý, nejdřív v řiti v Rusku, nyní v Bruselu a USA. Nemůžu si vážit tak odporného člověka.

amba
30. 1. 2023 • 11:31

no, on Pavel je takový hlupáček a nemá takové to ineligentní zázemí což Babiš je pořádné psisko, co neleze lidem do prdky není úžasný .....ale já si takových lidí cením

pravlast
30. 1. 2023 • 11:01

Hlásit se o nejvyšší ústavní funkci bez zkušeností je jako proletět se tryskáčem bez znalostí řízení.

Jimmi
30. 1. 2023 • 06:10

Soudruh Pavel je ubohý dement a vlastizrádce nastrčený vládou. Před půl rokem ho ještě neznal v republice skoro nikdo, a teď? Jasná vládní špinavost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.