Abbasová se prasete nedotkla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Abbasová se prasete nedotkla!

Lejla Abbasová fotografovi u pečeného prasete zapózovala, jinak se ale mastné dobrůtky ani nedotkla.
Lejla Abbasová fotografovi u pečeného prasete zapózovala, jinak se ale mastné dobrůtky ani nedotkla. (pro Aha!: Tomáš PÁNEK)

PRAHA – Hotel Laguna na Slapech si pozval na zahájení své letní sezony samé krásné ženy. Celou prosluněnou akci moderovala Gábina Partyšová (28), která dokonce zazpívala dvě písničky.

Během »zpěvu« však Gábině dvakrát vypadl playback, což jí ale nezabránilo vystoupení dokončit. Poté moderátorka ironicky poděkovala zvukařům a šla se věnovat svému příteli Josefu Koktovi.

Během večera pak předvedly modelky Kateřina Průšová, Diana Kobzanová a Lejla Abbasová modely z nové kolekce značky Replay. Jejich štíhlé postavy však neseděly k následnému pohoštění, kterému kraloval pečený pašík. S mastnou pochoutkou modelky jen pózovaly, jeho vypečeného masa se ani nedotkly. Celou akci pořádal přítel modelky Jany Štefánkové, René Tauber, který se tu ale musel obejít bez doprovodu své přítelkyně. Jana má totiž už za měsíc porodit své druhé dítě, a tak raději zůstala doma.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.