Maminka Ivety Bartošové (†48): VÁNOCE BEZ DÁRKŮ! ZPOVĚĎ O ARTUROVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Maminka Ivety Bartošové (†48): VÁNOCE BEZ DÁRKŮ! ZPOVĚĎ O ARTUROVI!

Jsou to její už osmé Vánoce bez dcery Ivety.
Jsou to její už osmé Vánoce bez dcery Ivety. (Foto Aha! – S. Červená, M. Hykl, ara)

Jsou to její už osmé Vánoce bez dcery Ivety Bartošové (†48) a zpěvaččina maminka se přesto usmívá a má dobrou náladu. Svatava (83) se rozhodla přes všechny tragédie život nevzdat a těší se třeba z toho, že už má jedny Vánoce za sebou. Ty jí svoji návštěvou udělala dcera Ivana (56).

Ivetino dvojče se provdalo do Švýcarska, za matkou do Frenštátu pod Radhoštěm ale jezdí pravidelně. „Ivanka tu právě teď byla, a tak jsme si udělali Vánoce s předstihem. Naštěstí jsem už měla napečeno,“ svěřila Aha! Svatava Bartošová s tím, že Štědrý den už stráví pouze se synem Lumírem (58) a jeho rodinou. „Budeme u syna, snacha bude vařit a já už se moc těším na smaženého kapra s bramborovým salátem,“ přiznala maminka. Svatava je zvyklá se už dlouho se životem prát. Proto má také jediné přání a žádné dárky od nikoho nechce.

Seroš X: Iveta

Video se připravuje ...

„Pro celou rodinu si moc přeji zdraví, lásku a pokoj v duši,“ komentuje Svatava s tím, že možná ze všech nejvíc v poledních letech myslí na vnuka Artura Štaidla (26). „Je to moc hodný, chytrý a statečný kluk,“ pěje ódy babička na vnuka, kterému život vzal už oba rodiče. A když mu zemřel otec Ladislav Štaidl (†75), Artur si vzal do péče jeho milovanou jezevčici, odstěhoval se z rodinného domu a začal žít na svoji vlastní pěst. „Má můj obdiv, a to i za to, že nevzdal vysokou školu. Na rok sice přerušil, ale už zase pilně studuje,“ komentuje paní Svatava. Artur, který chodí na University College Prague, tedy Vysokou školu mezinárodních vztahů a Vysokou školu hotelovou a ekonomickou,

Artur je vítán s otevřenou náručí

Artur za babičkou Svatavou na Moravu jezdí tak třikrát do roka, často si ale volají. „Naposled tu Artur byl v létě. Mám z něho vždycky radost. Čiší z něho vždy taková čistota a slušnost,“ míní babička Svatava. O tom, kde a s kým bude její vnuk trávit svátky vánoční, nemá ani ponětí. „Kdyby ale přijel sem k nám, je vítán s tááákhle otevřenou náručí,“ říká.

Jiří Pomeje – dluhy, alkohol, skandály, rakovina. Kontroverzní osobnost se stala vděčným soustem pro média

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.