Strach o Žilkovou: Zasáhne Holomáč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Strach o Žilkovou: Zasáhne Holomáč?

Premiéra filmu Spolu: Veronika Žilková dorazila s přítelem i rodinou.
Premiéra filmu Spolu: Veronika Žilková dorazila s přítelem i rodinou. (Pavel Machan)

Herečka Veronika Žilková (61) skončila v posteli s vysokými horečkami, žádné dlouhé kurýrování se ale nekoná. Už další den stála zase na nohou a vítala svoje cvičenky u svého pravidelného pořadu. Ta si tedy zahrává...

„Došla jsem si pro antibiotika, nějak mě zdolaly uši. Mám nějaký zánět dutin, beru antibiotika, ale nemůžu zklamat diváky, že bych ležela,“ prozradila Žilková pro TN.cz. Je vidět, že jí na pravidelném ranním cvičení záleží, možná by ale neměla tak riskovat, přeci jen se blíží Vánoce a pořád je lepší strávit je u stolu s rodinou a novým partnerem Pepou Holomáčem než v posteli. 

Veronika má ale svojí hlavu a radit si moc nenechá. Podle svých slov má to nejhorší za sebou a může se vrátit do práce. „Naštěstí mi spadly horečky, ležela jsem. A ani jsem nebyla schopná si dojít do kuchyně udělat čaj. Dnes ale naštěstí ta antibiotika už zabrala. Jak mi bylo špatně, tak jsem ležela v posteli a zhlédla jsem všechny vánoční americké filmy,“ dodala pobaveně. Nezbývá než doufat, že jednodenní pobyt v posteli stačil. 

Veronika Žilková: Agátu jsem jako dítě odstrkovala! Kvůli komu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.