Kritický stav prezidenta Zemana! Svědectví přímo z první ruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kritický stav prezidenta Zemana! Svědectví přímo z první ruky

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman (Foto Aha! – J. Poláček, ČTK/O. Hájek)

Naše hlava státu je pořádně tvrdohlavá! O tom svědčí mimo jiné i fakt, že na sklonku loňského roku odmítal opustit Lány a nechat se hospitalizovat v nemocnici, přestože byl jeho zdravotní stav už téměř kritický. Na chvíle před tím, než byl prezident převezen na jednotku intenzívní medicíny zavzpomínal v podcastu Insider Andrej Babiš (68). 

„Já jsem za ním přijel, teď nevím, kolik bylo, ale už bylo po volbách. Takže jsme spolu mluvili asi půl hodiny, nebyl na tom vůbec dobře, a myslím, že ve dvanáct přišel ředitel ÚVN a byl plánovaný jeho převoz do nemocnice. A je pravda, že já jsem za to strašně moc lobboval, protože on odmítal jít do té nemocnice,“ popsal Babiš v podcastu.

Proslov prezidenta Zemana před předáváním státních vyznamenání

Video se připravuje ...

Přiznal však, že sám konstatoval, že hlava státu na tom není dobře a apeloval na celou rodinu, aby Zemana přiměla k hospitalizaci. „Telefonoval jsem i jeho dceři a prosil jsem ji, aby přesvědčila tatínka, že musí jít do nemocnice, nebo je fakt v ohrožení života. Nakonec ho přesvědčili, takže šel do nemocnice,“ zavzpomínal. 

Prezident se po měsíc a půl dlouhém pobytu však zotavil a nyní je již dlouhou dobu v dobré kondici. 

Zeman ke katarskému emírovi: Pokud Rusko použije jaderné zbraně, reakce by měla být i vojenská

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marek456
12. 12. 2022 • 18:43

Milošo Kritišo. Co na to říct. Taková infuze Becherovky ta by ho možná na chvíli postavila na nohy. Ale tak co. Užíval si cigaret, alkoholu, jezdil/podíval se po světě. Co chtít víc? Užíval si i pěněz od exekutorů které vlastně sám stvořil/vytvořil jako takový jejich největší táta. A kteří mu za to věrně sponozorovali jeho prezidentskou kampaň. (není to hezké?) Jezdil v osobním automobilu tuzemské výroby zn. Tatra který si oblíbil a kde měl dozajista popelníček. (obdiv) Dobrá kára. Osmiválec cca 3,6 litru. Také bych se rád svezl a i to cigáro bych si za jízdy zapálil a to jsem nekuřák. Stihnul A užil si toho dost. Nic netrvá věčně.

Jimmi
8. 12. 2022 • 08:29

Miloši, hlavně vydrž do konce svého volebního období. Nedokážeme si ani představit, co by se odehrálo, kdyby tvé pravomoci převzal Fiala!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.