Zlomený Jágr na kolenou: DĚKUJEME ZA VŠE, TATI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlomený Jágr na kolenou: DĚKUJEME ZA VŠE, TATI

Jaromír Jágr starší už bude na syna dohlížet z nebe.
Jaromír Jágr starší už bude na syna dohlížet z nebe. (Koláž BLESKsport)

Smutnou zprávu oznámil hokejista ve večerních hodinách prostřednictvím sociálních sítí. Jeho tatínek, Jaromír Jágr starší, jenž svého syna dovedl do hokejových výšin, zemřel v 82 letech.

 „Jestli je pravda, že si děti před narozením vybírají rodiče, tak mé první rozhodnutí bylo to nejlepší, jaké jsem kdy udělal. Díky za vše, tati!“ napsal na svém instagramovém profilu zdrcený Jaromír Jágr. Příspěvek doprovodila píseň Marie Rottrové (81) Déšť. Smutnou zprávu potvrdil webu eXtra.cz bez dalších detailů i Jágrův synovec Jiří Kalla.

Jágr se srazil s tramvají! Opičí neštovice v ČR. A nepříjemná dohra pro Patrasovou

Video se připravuje ...

Oba rodiče stáli u zrodu hokejové legendy a bezmezně syna v jeho snu podporovali, třebaže to mnohdy dalo zabrat. Zatímco jeho maminka byla Jaromírovi nablízku i v Americe, kde pečovala o jeho zázemí, tatínek dbal na to, aby se jeho syn vypracoval mezi ty nejlepší z nejlepších.

„Pro Jaromíra to bylo hodně složité období. Musel se naučit jazyk, navíc jsem chtěl, aby v USA dostudoval. Začal tam i chodit do školy. Upřímně, nepočítal jsem s tím, že se tak prosadí. Tehdy se o NHL moc nevědělo, nikdo ji u nás téměř neznal,“ cituje výše zmíněný web Jágra staršího. Byla to bezpochyb dřina, ale výsledky se dostavily, a to skutečně ve velkém.

Krásná přítelkyně Jágra Dominika Branišová: Jarda mi dal zákaz a dítě až za rok!

Video se připravuje ...

Ke svému tatínkovi měl Jaromír Jágr velmi blízko a svůj obdiv nikdy neskýrval. „Můj otec byl neskutečnej táta. Dělal všechno pro to, aby zabezpečil rodinu,” řekl kdysi upřímně v rozhovoru pro TopStar Magazín. O to víc bude pro hokejistu těžké se naposledy rozloučit se svým tatínkem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.