Další zkouška pro Machálkovou: Po manželovi se loučí se synem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další zkouška pro Machálkovou: Po manželovi se loučí se synem

Artur Šípek se chystá na studia v Miláně
Artur Šípek se chystá na studia v Miláně (Instagram)

Syn zpěvačky Leony Machálkové (55) se potatil. Po zesnulém architektovi Bořkovi Šípovi totiž zdědil cit pro umění a design a teď se chystá na studia do Milána. Pro Machálkovou, které byl syn oporou, to bude další životní zkouška. 

Nejenže vypadá jako táta, jde i v jeho šlépějích. Artur má podle vyjádření Machálkové po Bořkovi i mnoho vlastností a aspiruje na úspěšného architekta. „Je nám líto, že to táta nemůže vidět, jakého má dneska neříkám, že dvojníka, ale jak je mu nejmladší syn opravdu velmi podobnej. Už dávno jsem odsledovala i některé podobné charakterové vlastnosti. Určitou míru trpělivosti má například větší než já, a tak to měl už od dětství. Jak dorůstal, měla jsem v něm i takové milé zázemí. Ač byl dítě, nebo dospívající jedinec, tak byl kliďas a díval se na věci s rozvahou. Nebyl vyplašenej a zmatenej. To si myslím, bude v životě pro něj fajn i pro jeho partnerku, se kterou bude. Ta ženská se na něj bude moci spolehnout,“ rozpovídala se o synovi Leona v rozhovoru pro iDnes.cz.

Leona Machálková (55) s odchodem syna (19) mění život. Stereotypů už bylo dost!

Video se připravuje ...

„Momentálně se chystá na studium v Miláně na skvělou designovou školu, která se jmenuje IED International European Design. Vybral si obor interiérový design, tak se na to velice těší. Už má i nějaké úkoly, takže pořád něco maluje a fotí. Těší se, že pozná nejen novou zemi, ale taky nové kultury. Ptáče vylétne z hnízda,“ dodala smířeně. 

Vánoce Leony Machálkové: Drží místo pro expartnera Bořka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.