Nagyová se bojí o Patrasovou: To mi je líto, jestli to u Dády tak je | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nagyová se bojí o Patrasovou: To mi je líto, jestli to u Dády tak je

Dagmar Patrasová a Jana Nagyová
Dagmar Patrasová a Jana Nagyová (archiv Blesku)

Jako sestry v pohádkovém seriálu Arabela si příliš nerozuměly, ve skutečnosti se mezi herečkami Janou Nagyovou (63) a Dádou Patrasovou (66) utvořilo přátelské pouto, které drží i dnes. Životní cesty však mají rozdílné, čehož si oblíbená seriálová princezna všímá…

V seriálu by nemohly být odlišnější, stejně tak i ve skutečnosti žijí velmi rozdílné životy. Mladší Jana našla svou pravou lásku v Německu a hereckou kariéru na delší dobu pověsila na hřebík. Dáda naopak na herectví nezanevřela a do dětských srdcí se zapsala ještě více díky pořadu Kouzelná školka. Po vzestupu ale zažila i strmý pád. Krach manželství i alkohol měly na herečku neblahý vliv, a přestože se s hudebníkem Felixem Slováčkem (79) po letech dala opět dohromady, je otázkou, zda si nyní vede spokojený život.

Dáda zuří: Felix ze mě dělá krávu! A Arabele Nagyové zachránila život dcera

Video se připravuje ...

Jana naproti tomu zaznamenala herecký comeback, a z princezny dokonce povýšila na královnu v nové pohádce Princ Mamánek.  Na svou seriálovou sestru ale nezapomněla. „Jsme spolu v kontaktu, docela často si voláme. Zvala jsem ji i na premiéru Mamánka, kde hraju královnu, ale je zrovna v zahraničí. Její život pozoruji zpovzdálí a beru s rezervou, co se o ní píše,“ prozradila webu Expres.cz Jana Nagyová.

Princ Mamánek představuje další postavy. Vedle Jana Budaře a Jany Nagyové hrají v pohádce také Vetchý, Huba, Polívka nebo Kubařová

Video se připravuje ...

Ani jí neunikl Dádin kolaps po autonehodě, při níž se naštěstí nikomu nic nestalo. Herečka ale po nárazu bloumala ulicemi a zdála se být duchem nepřítomná. Co si o této nešťastné události myslí Jana? „Já bych za volant nikdy nesedla opilá,“ konstatovala stroze. Přesto se v případě Dády snaží být stále empatická. „Jestli někdo začne pít, tak je většinou nešťastný, něco ho trápí, a to mi je velmi líto, jestli to u Dády tak je,“ dodala v závěru rozhovoru Jana Nagyová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.