Poslední díl seriálu Policie Modrava už zítra: Satoranský si vyřeší pomníček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Poslední díl seriálu Policie Modrava už zítra: Satoranský si vyřeší pomníček

Satoranský, Norisová a Tomsa
Satoranský, Norisová a Tomsa (Foto Facebook, TV Nova)

Nechtěl končit rozjuchaně. Režisér Jaroslav Soukup (75) sice dopřál recepční Marii v podání Dagmar Čárové (64) konečně svatbu, ale závěr seriálu Policie Modrava pojal spíše nostalgicky. Vyznáním k místní krajině. „Kdo by tady nechtěl být?“ ptá se řečnicky Jaroslav Satoranský (83).

Pan režisér mu dopřál, aby dotáhl coby major Koutný na penzi po 5 letech starý případ. Kamera pak ukáže husté lesy, zelené louky a seriál se rozloučí s bezmála dvěma miliony diváky.

Svatba neprošla

„Hodně jsme si lámali hlavu, jak to všechno skončit,“ přiznal deníku Aha! Soukup. Svatebním veselím to být nemělo, aby se neopakoval závěr první série, kdy si pošťačka Květa neboli Jana Boušková (68) brala lesníka Fandu (Josefa Nechutného). „Tak jsme zvolili vztah k Šumavě,“ konstatoval režisér.

Mše za Hanu Maciuchovou (†75): Jak vzpomínal Jaroslav Satoranský?

Video se připravuje ...

Všechny převálcoval

Právě poslední díl ho trochu potrápil. Herečka Bára Goldmannová (30) ztvárnila hned dvě role. „V jedné má mít poleptaný obličej, ale maskérům se to zranění moc nepovedlo. Nemohl jsem dělat detaily, jen polocelky, jinak by bylo vidět, že je umělé,“ postěžoval si Soukup. Se sledovaností je spokojený, ale myslí si, že by bylo správné přičíst i diváků na Voyo. „Pak bychom dali přes dva miliony,“ zdůraznil. I tak všechny převálcoval.

75minutový dokument

V pondělí uvede Nova v 10.50 hod. ještě sedmdesátiminutový dokument Policie Modrava Jaroslava Soukupa. Režisér se domnívá, že úspěch Modravy spočívá i v tom, že se zde velice dobře orientuje. Zná krajinu i lidi. „K několika postavám jsem měl předlohu ze života. Napsal jsem o nich tři knihy, z těch jsem při natáčení čerpal,“ prozradil.

Tento týden v Ulici: Rozpad manželství, kruté procitnutí a nebezpečná bojovka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.