Šinkorová o rozchodu: Přede všemi mě zpráskal do malé kuličky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šinkorová o důvodech rozchodu: Přede všemi mě zpráskal do malé kuličky

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (Profimedia)

Televize Prima vytasila své eso v rukávu v podobě nové talk show Jednou si dole, jednou na hoře na svém kanále Prima Cool, kde se známé tváře svěřují se svými vztahy a milostným životem moderátorovi Miloši Pokornému (58). Jedním z hostů byla i herečka Daniela Šinkorová (49), která nešetřila překvapivými historkami ze svého soukromí.

Nová talk show byla poprvé odvysílaná 3. října, a již nyní se nemůže chlubit pozitivním hodnocením ze stran diváků. To však tvůrce ve vysílání nezastavuje a směle točí nové a nové díly. Ostřílený moderátor Miloš Pokorný si tentokrát na červené křesílko pozval herečku Danielu Šinkorovou, která se co do svých expartnerů a vztahů celkově nedržela zpátky. Jak informoval web TOPVIP, Daniela věří v přátelství mezi ženou a mužem, vytyčí-li si dvojice jasná pravidla, která nesmí překročit. Ve vztazích jako takových je to v jejím případně místy hodně divoké.

Daniela Šinkorová: Práce v pizzerii mě bavila!

Video se připravuje ...

Jak sama herečka dříve zmínila, ve vztahu už zažila chvíle, kdy vzduchem létaly talíře i další nádobí. Nevnímá to však jako problematické partnerské chvíle - někdy je zkrátka třeba si trochu ulevit a emoce nedržet v sobě. Trochu té italské nátury v sobě Daniela holt má. I ona má ovšem nastavené hranice, přes které nejede vlak.

 V talk show se rozpovídala o bývalém partnerovi, jenž měl herečku pouze na okrasu. „Jednou jsem chodila deset dnů s Řekem, který studoval v České republice. Měl bohaté rodiče, pohyboval se v nejvyšší společnosti, všude mě zval a chtěl, abych ho prezentovala,“ zavzpomínala herečka.

Čestmír Mázl se v Ordinaci vrátil z mexického zajetí.

Video se připravuje ...

„Jednou jsem si dovolila přijít do klubu, kde se očekávalo, že budu mít dlouhou večerní, uřícená z natáčení. Měla jsem šaty a tenisky. A on mě přede všemi lidmi zpráskal do malé kuličky. Vyřvával, že tohle se nedělá, že mu dělám ostudu a že se takhle žádná ženská nechová. Hned ten večer jsem si uvědomila, že takhle to nejde, a rozhodla jsem se, že je konec,“ dodala v závěru vyprávění Daniela Šinkorová, která ze sebe odmítala dělat módní doplněk. Nyní je herečka již sedm let šťastné vdaná za podnikatele Ladislava Poláka, s nímž si kápla do noty.



Přečtěte si
mika
21. 2. 2024 • 13:01

to si též pamatuji, že kvůli ženatému Polákovi nesměla hrát a natáčet, aby jí neokukovali chlapi......proč raději nedrží pusu???? Lidé si pamatují-na rozdíl od ní!

1pravda1
23. 10. 2022 • 08:36

ULHANKA - pamatuji si, jak se hádala s nynějším manželem, nechtěl aby byla v Ordinaci - bylo to v médiích - rozhodně to nebyl vztah zalitý sluncem, myslím, že ani děti s ní nechtěl a svatbu si zařídila celou sama... jemu to bylo údajně jedno...přesto na něm visela jako liána...

Dianthos
22. 10. 2022 • 22:05

No potěš koště! To snad ani normální člověk neudělá, aby do společnosti, kde je dress kód dlouhá večerní, přišel upocený a v teniskách!
Šinkorová se chlubí, že je buran?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.