Maxová bosá na večírku, Karen Mulder v náručí cizího muže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Maxová bosá na večírku, Karen Mulder v náručí cizího muže

Tereza Maxová už nezvládla chůzi v botách na vysokém podpatku, a tak se po půlnoci vyzula.
Tereza Maxová už nezvládla chůzi v botách na vysokém podpatku, a tak se po půlnoci vyzula. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Měl to být tajný večírek! Všude ochranka a VIP hosté Terezy Maxové (36). Deník Aha! však byl u toho. Bosá Maxová v restauraci Mlýnec a rozdováděná topmodelka Karen Mulder (37) v objetí neznámého tanečníka, to vše mělo zůstat utajeno před novináři.

Monstrózní přehlídka ve Veletržním paláci, kterou na počest desátého výročí uspořádala Nadace Terezy Maxové, měla v pondělí večer pokračování. Jen pro vybrané hosty se pořádal tajný večírek s dražbou v luxusní restauraci Mlýnec. „Ano, uspořádali jsme ještě večeři pro vybrané hosty, která měla zůstat utajená hlavně před novináři,“ řekla s úsměvem Tereza Sverdlinová, tisková mluvčí Nadace Terezy Maxové.

„Konala se tam dražba, na které nadace získala další peníze, konkrétně částku 1 200 000, což si můžeme připsat k sumě 7 400 000, kterou jsme získali v průběhu večera na přehlídce,“ dodala šťastná a spokojená Sverdlinová.

Nejspokojenější však byla zřejmě Tereza Maxová, která si konečně po dlouhém a náročném večeru mohla vyzout šílené boty na vysokém podpatku. Po půlnoci už se na parketě proháněla bosá. Modelka Karen Mulder, máma roční dcerky, asi tušila, že po půlnoci zřejmě skončí na parketě, a tak zvolila hned na začátek pohodlnou obuv. V černých kozačkách se vrhla na parket – a ne sama. V náručí ji svíral neznámý tanečník.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.