Zhnusený Mareš: Pozval byste Štefana, i kdyby Hanka nezemřela? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zhnusený Mareš: Pozval byste Štefana, i kdyby Hanka nezemřela?

Leoš Mareš
Leoš Mareš (TV Nova)

Leoš Mareš (46) pořádal o víkendu v Mikulově show Staré Pecky. Na pódiu vystoupil i operní pěvec Štefan Margita (66), kterému minulý měsíc zemřela milovaná manželka Hanka Zagorová (†75). Podle některých fanoušků si ho Mareš měl na akci pozvat jen z vypočítavosti.

Šlo o Štefanovo první vystoupení po Hančině smrti a vybral si písničku Ave Maria, kterou své lásce poslal do nebe. Bylo to dojemné, nicméně někteří fanoušci Marešovi křivdí. Na Instagram totiž moderátorovi přišla nehezká zpráva, která ho totálně vykolejila. „Pozval byste Štefana, i kdyby Hanka nezemřela? Je hnusné se ptát. Ale občas už mi showbyznys přijde fakt moc," sdílel Leoš zprávu, která mu přišla.

Štefan Margita převzal ocenění pro Hanku Zagorovou

Video se připravuje ...

I když Marešova manželka Monika apelovala na to, aby se k tomu nevyjadřoval, protože to nemá zapotřebí, jemu to nedalo. „Je tam všechno vysvětleno, celá ta komunikace. Žena mi říká, abych to nevysvětloval, že nemám co vysvětlovat, ale vždycky mě mrzí, když někdo někomu křivdí. Takže takhle to bylo se Štefanem na Starých Peckách," pronesl. Poté sdílel i odpověď, kterou poslal „fanynce“.

Leoš Mareš byl z téhle zprávy v šoku

Dále samozřejmě následovala i sdílená konverzace se Štefanem Margitou. „Normálně mě napadla taková bláznivá věc. Dnes mám Staré Pecky v Lokti. Nepřijel bys zazpívat jednu písničku?" napsal Leoš Štefanovi už začátkem srpna. Ten ho odmítl, ale když Mareš přišel s jiným, termínem, přijal. „Ano, mohu, super. A mohu tam vzít cellistku Iris Moris a Michal Kindl mě doprovodí. A kolik tam chceš věcí? Jupí," počítal s akcí pěvec. Mareš byl tedy z vypočítavosti obviněn křivě.

Štefanu Margitovi (66) apladovaly v Mikulově tisíce lidí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kykys
28. 9. 2022 • 21:40

Co by Mareš pro popularitu neudělal, vyčůranost a brnčaky se sypou, já ho i tu jeho " žirafu " nemusím...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.