Kamarád taky rád? Třeštík od Hanychové trnem v oku Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Kamarád taky rád? Třeštík od Hanychové trnem v oku Soukupa

Třeštík byl pod palbou, Agáta jen přihlížela
Třeštík byl pod palbou, Agáta jen přihlížela (Profimedia)

V minulém díle nového barrandovského pořadu Agáta Jaromíra Soukupa se řešila nevěra. Agáta (37) se poměrně ostře ohradila proti hodnocení ostatních žen, kterému se Soukup rád oddává, což Jaromírovi (53) přišlo zcela v pořádku. Ukázalo se ale, že když přijde na lámání chleba, není ani on tak benevolentní. Na adresu kamaráda Hanychové, Tomáše Třeštíka (44), utrousil nejednu peprnou poznámku.

V posledním díle se řešily pomluvy a Soukup měl okamžitě nabito. „Jestli si myslíte, že jsme debilní, tak se na to nedívejte,“ vzkázal všem hejtrům včetně Třeštíka, který měl Agátě napsat zprávu, že prý očekával, že jej bude Soukup v pořadu víc s*át.

Hanychová se sice snažila rozhovor navést na jinou myšlenkovou spirálu, ale marně. Soukup se Třeštíka držel jako klíště. „Neměl bych moc mluvit, aby kámoš zase nepsal, že jsem moc chytrej.“ nevzdal se svých jedovatých poznámek. „Seznámíš mě s ním? On neboxuje, že?“ provokoval dál. Agátino rázné ne nebylo odpovědí. No...snad se tihle dva nikde nepotkají tváří v tvář...

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
15. 9. 2022 • 16:13

Na ten pořad se dá dívat pár minut, inteligentní člověk nemá potřebu ztrácet čas celou hodinu. Vaření slabota, odpovědi na otázky také nic nového pod sluncem. Pan Jaromír Soukup si fandí, když to odhaduje minimálně na deset let. Ježíši, jenom to ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.