Zdeňka Volencová: Za týden rodím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdeňka Volencová: Za týden rodím!

Zdeňce Žádníkové--Volencové přibude už za týden k dcerce Andree druhý potomek. Bříško skrývala pod černými šaty.
Zdeňce Žádníkové--Volencové přibude už za týden k dcerce Andree druhý potomek. Bříško skrývala pod černými šaty. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Takovou sešlost VIP maminek na jednom místě ještě Praha nezažila! Osm českých krásek s deseti roztomilými ratolestmi se totiž ve čtvrtek sešlo v pražském hotelu Adria, kam si přišly popovídat a poradit se se světoznámou pediatričkou a pedagožkou Kathleen Alfano, která už mnoho let vede výzkum a vývoj hraček FisherPrice pro předškolní děti.

Hvězdné maminky se radily o dětech

Přišla i hvězda seriálu Rodinná pouta Zdeňka ŽádníkováVolencová, která má za týden porodit svého druhého potomka.

A právě s ní maminky Sabina Laurinová, Tina Pletánková, Monika Valentová, Magda Malá, Elen ČernáValentová, Eva Ujfaluši, Daniela Choděrová a Zdeňka ŽádníkováVolencová řešily bezpečnost hraček, dětskou psychologii či způsob, jak pro svého potomka vybrat vhodnou hračku, která by rozvíjela jeho schopnosti a dovednosti. Radila navíc i dětská psycholožka a psychoterapeutka Markéta Kavale z Univerzity Karlovy a maminky možnost poradit se s odborníky využily naprosto vrchovatě. Jejich ratolesti se zatím vrhly na rozmanité hračky, které vůbec nechtěly pustit z rukou.

Setkání navíc ukázalo, že mezi potomky českých celebrit převažují holčičky, z deseti mrňat jich totiž bylo hned sedm, kluci tak byli ve znatelné menšině. Herečka Zdeňka ŽádníkováVolencová navíc prozradila, že má krátce před termínem porodu svého druhého potomka, takže využije především rady týkající se chrastítek a kousátek. Rozhovor s osmi VIP maminkami si můžete přečíst už za týden v sobotní příloze deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.