Rychlý ženil syna: Hodně štěstí a lásky, popřál dojatý otec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Rychlý ženil syna: Hodně štěstí a lásky, popřál dojatý otec

Petr Rychlý propálil svatbu syna Ondřeje.
Petr Rychlý propálil svatbu syna Ondřeje. (Facebook, archiv)

Všemi oblíbený herec Petr Rychlý (57) má za sebou další krásný životní zážitek. Oženil totiž svého syna Ondřeje Rychlého (29)! Legendární Čestmír Mázl sdílel na svých sociálních sítích fotografii z jejich svatby, která se konala v lese a v teniskách.

Dojatý tatínek neskrýval nadšení. „Tak jsem oženil druhého syna Ondru. Vzal si Terezu Krippnerovou, která se stává Rychlou. Je to potvrzení dlouholetého krásného vztahu, ze kterého mám dvě vnoučátka, Tobiáška a Františku,“ napsal na své sociální sítě Rychlý. Pod snímkem se to jen hemžilo gratulacemi.

Petr Kolář: Exekuce a prodej domu! A Rychlý mlží o útoku mafie

Video se připravuje ...

Romantická svatba se konala v lese a byla spíše v ležérním stylu. Nevěsta oblékla bílé šaty ke kolenům a jako obuv zvolila bílé kotníkové tenisky. Ženich sáhl po hnědých kalhotách s kšandami a bílé košili. A stejně jako jeho nevěsta, obul tenisky. Ondřej Rychlý má se svou teď už manželkou Terezou dvě děti a tvoří pár už několik let. Tak hlavně, ať jsou spolu i nadále šťastní a spokojení.

Mázl se do ordinace vrátí jako Alenin sen.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.