Šeredová v sedmém nebi: Svatba s miliardářem na spadnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šeredová v sedmém nebi: Svatba s miliardářem na spadnutí

Alena Šeredová
Alena Šeredová (instagram.com)

Bývalá modelka Alena Šeredová (44), která žije trvale v Itálii, má co slavit. Dědic Fiatu  Alessandro Nasi (48) jí totiž požádal o ruku. Do roka a do dne se tak stane už podruhé vdanou paní. 

„Řekla jsem ano!“ pochlubila se kráska na Instagramu! Jejím manželem se nestane nikdo jiný než její dlouholetý partner, Alessandro, kterému Šeredová porodila dceru Vivienne Charlotte (2). 

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...

Ještě před několika lety přitom o svatbě neuvažovala. „Když si vzpomenu na to, jak v Itálii všechno dlouho trvá. I to, jak se to táhne, když se to pak z nějakého důvodu musí zrušit. Italská byrokracie je v tomto směru velmi nepříjemná," řekla v Topstaru a dodala: „Takže pokud by to můj partner nepotřeboval k životu, určitě můžeme spolu být i bez toho. Terezka Maxová mi vždycky říká, ať se nebojím, že druhé manželství je vždy lepší. Tak já jí věřím a uvidíme. Já bych nemusela. Ale Alessandro to ještě nezažil, tak třeba k tomu někdy jednou dojde...“

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.