To vám spadne brada! Šafářová po porodu v plavkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

To vám spadne brada! Šafářová po porodu v plavkách

Lucie Šafářová
Lucie Šafářová (Foto Aha! – Mária Rušinová, Patrik Pšeja/Instagram, Profimedia.cz)

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (35) je maminkou dvou dětí, dvouleté Leontýnky a tříměsíčního Olivera. Její postava ale vůbec nevypadá na to, že by kdy rodila. Lucie se na sociálních sítích pochlubila fotkou z dovolené a zbořila internet.

Šafářová vyrazila se svým manželem Tomášem Plekancem (39) a jejich dětmi do dovolenkového ráje na Kypru. Bývalá tenistka se pochlubila fotkou v bikinách a samozřejmě na ni nesměl chybět Plekanec, oděný jen do ručníku. Lucie na sobě tvrdě maká a zdá se, že se jí to vyplácí. „Na cvičení není moc času, ale pořád mě baví! Dostat se do formy po druhém dítěti je daleko těžší… alespoň mám výzvu,“ svěřila se svým internetovým fanouškům.

Lucie Šafářová má parádní postavu!

 

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Co když ale Lucie opět otěhotní a její vydřená figura bude fuč? To podle ní nehrozí. Další miminko totiž s Tomášem neplánují, čtyři děti jim prý bohatě stačí. Samozřejmě do toho počítají i Plekancovi děti z prvního manželství s Lucií Vondráčkovou (42), Matyáše a Adama.

Sport Magazín: rozhovor se Šafářovou o životě po kariéře a trenéři Procházky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
9. 8. 2022 • 16:09

Mi ještě brada nespadla ze žádné fotky ani článku v AHA

Petr Prouza
8. 8. 2022 • 19:24

Stejné plavky jako loni, že by i loňská fotografie? A k tomu reklama na opalovací krém. Ano, zvládá toho hodně a proč ne, když strčí dvouleté dítě do školky.

Sýkorka Borka
8. 8. 2022 • 17:52

Tieto tenistky majú asi nejakú úchylku stále sa predváadzať. A žiadny zborený internet som nepostrehla.Mňa by skôr zaujímalo, či má pomocnicu v domácnosti, alebo je naozaj taká "skvelá", že všetko super zvláda...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.