Hvězda ZOO Míša Pecháčková (18): V bazénu s hromadou sexy fešáků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda ZOO Míša Pecháčková (18): V bazénu s hromadou sexy fešáků!

Finalisté soutěže Muž roku si přítomnost mladičké herečky velmi užívali.
Finalisté soutěže Muž roku si přítomnost mladičké herečky velmi užívali.  (Foto Herminapress.cz)

Herečka Michaela Pecháčková (18), známá díky oblíbenému seriálu ZOO, šla do plavek! A to rovnou ve společnosti celé hromady sexy mužů. V bazénu si totiž zařádila s finalisty soutěže Muž roku. Nutno podotknout, že si mladíci přítomnost herečky v rudých bikinách zjevně náležitě užívali!

S nejkrásnějšími muži republiky Míša vyrazila na soustředění do Šanova na Znojemsku. „Pobyt v Šanově je pro mě dovolená. Vzala jsem s sebou kamarádku ze školy Natálku, jsme tu spolu. Byla jsem zvyklá na prázdniny, ale teď opravdu makám. O to víc si vážím dnů volna,“ prozradila osmnáctiletá slečna.

Kráska ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková: Nabídky na rande se jen hrnou!

Video se připravuje ...

S krasavci Míša netráví čas jen tak pro nic za nic, v soutěži Muž roku totiž usedne do křesla porotkyně. 26. srpna v náchodském divadle tak pomůže vybrat šťastlivce, který získá prestižní titul. Vedle porotcování je mladá herečka v jednom kole. Celý červenec intenzivně natáčela ZOO a v srpnu začíná zkoušet muzikál Okno mé lásky v Divadle Broadway. Foto Herminapress.cz

Hvězdy nového seriálu ZOO Pecháčková a Bilina: Co jim sežral nosorožec?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
4. 8. 2022 • 07:51

Obdivuji lidi, že vydrží sledovat a poslouchat ty blbosti. Novodobé české seriály. Herecké peklo a scénáře? Připadá mi to jako improvizace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.