Přiznání Ivany Andrlové (61): V POSTELI ZAUČOVALA SLAVNÉ HERCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přiznání Andrlové: V POSTELI ZAUČOVALA SLAVNÉ HERCE

Krásná herečka Ivana Andrlová: Které slavné kolegy zaučovala v posteli?!
Krásná herečka Ivana Andrlová: Které slavné kolegy zaučovala v posteli?! (FTV Prima, archiv)

V posteli měla Ivana Andrlová (61) mužské idoly všech generací. Díky tomu, že byla už protřelou herečkou, začínající kolegy zaučovala. A že to byla jména. Krasavec Lukáš Vaculík (60), charismatický Jan Čenský (61) nebo mladičký Jan Šťastný (56).

Svého času natáčela Ivana jeden film za druhým a byla doslova na roztrhání. O to příjemnější bylo, jakmile jí scénář přihrál pohledného kolegu. I když...

Nahoře bez

O vtipné momenty nebyla během natáčení lechtivých scén nouze. „Já jsem vlastně byla v roli takové zaučovatelky. Já už byla známá a oni začínali,“ smála se. Andrlová byla už poměrně známá a mladí muži se tak trochu před pohlednou herečkou styděli.

Vaculíka jsem zaučovala ve filmu Vítr v kapse. Byli jsme pod peřinou, Lukáš byl nahoře nahý, ale na sobě měl džíny, protože se styděl svléknout,“ prozradila Ivana se smíchem ve včerejší show Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka. „Tam byl s námi je nom režisér a kameraman. A taky zvukař a...“ doplnila Ivana. Lukášovi tehdy bylo dvacet, ona byla o rok zkušenější...

Dva fernety

Dalším pánem na holení byl tehdy studentík gymnázia Jan Šťastný, který se musel na líbací scénu v pohádce Za humny je drak (1982) dokonce posilnit alkoholem.

S princeznami je dávno konec. Ivana Andrlová dostala v 1. MISI roli důchodkyně!

Video se připravuje ...

„V tom filmu točil dva dny mého nápadníka. Byla tam svatba, hostina a měli jsme se políbit a zřejmě na to si musel dát ty dva fernety,“ pokračovala herečka ve výčtu tehdy nesmělých kolegů, které ráda zasvětila do tajů milostných filmových scén. Mimochodem, Ivaně tehdy bylo 22 let, Šťastnému sladkých sedmnáct...

Žádná zábava

„Není to žádný med, kdyby si někdo myslel, že si u toho někdo užívá, tak myslím, že opravdu ne. Když se točí taková scéna, je ve studiu takzvaně nabito, najednou všichni tam mají co dělat. Ale nemějte iluze, že je to nějaká zábava,“ dodala Ivana na závěr s tím, že po hodně dlouhé době se na ni zase můžeme těšit na televizních obrazovkách v novém seriálu Dobré zprávy.

Herec Jan Čenský: Bojové sporty úplně nemusím. Karlos mě překvapil, jaký je vypravěč

Video se připravuje ...

Tak jak to bylo?

Na přetřes přišla i milostná scéna s Janem Čenským (61) ve filmu Příliš mladí na lásku (1980). Shodou okolností byl Honza hostem minulého dílu show, kde se upřímně rozpovídal, jak kolegyni miloval a ona lásku neopětovala. Vše bylo ale trošku jinak...

„Honza vypráví, jak mě celou dobu miloval, ale trošku taky lže, musím říct. Uvedeme to na pravou míru. Já jsem byla v té době velmi zamilovaná a on byl v té době taky velmi zamilovaný do úplně někoho jiného. Takže to byla láska platonická, a protože nebyla opětovaná, platonickou zůstala,“ vysvětlila Ivana.



Přečtěte si
Adal
6. 8. 2022 • 01:14

Ale teď o ni nikdo ani neopře kolo

hejhej
4. 8. 2022 • 19:15

A za jí máme obdivovat ??

Kykys
4. 8. 2022 • 17:13

To byla tak dobrá? Nebo se vydává za "nymfomanku", teď se trochu zakulatila a teď by to byl oogyb na "linii "😜

Alva
3. 8. 2022 • 10:45

Smutný článek,který z ní dělá....., žasnu,čím se dnešní "hvězdy" ještě pochlubí, žádná soudnost, pokora atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.