Manželka Ládi Kerndla: Rakovina za okem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Manželka Ládi Kerndla: Rakovina za okem!

Milada a Laďa Kerndlovi si prošli kvůli rakovině peklem.
Milada a Laďa Kerndlovi si prošli kvůli rakovině peklem. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Na tradiční zahradní párty u Petra Jandy (80) na Propasti byla určitě nejšťastnější ze všech. Manželka zpěváka Ladi Kerndla (77) zdolala druhý atak rakoviny. „Po sedmnácti letech, kdy jsem měla nádor v prsu, mi našli metastáze za pravým okem,“ popsala Milada Kerndlová (65) hrůzu posledních dvou let.

„Osmnáct měsíců mě vraceli do života,“ svěřila deníku Aha! usměvavá blondýnka, jež půldruhého roku bojovala opět s rakovinou a nepoddala se. „Operoval mě neurochirurg profesor Martin Smrčka v Brně. Aby se k nádoru dostal, musel mi vyndat a pak zase vrátit spánkovou kost,“ prozradila Milada.

Pomoc dcery

Vzdor ranám osudu je manželka známého jazzmana a také maminka zpěvačky Terezy Kerndlové (35) optimistka a na všem hledá to pozitivní. „Terezka s manželem se k nám na téměř pět měsíců nastěhovali, aby pomáhali. Bylo to moc milé, jak se o mě starali,“ prozradila.

Jak to Tereza Kerndlová dělá, že je tak sexy? Osciluju mezi leností a hyperaktivitou!

Video se připravuje ...

Je optimista

„Věřím, že už bude dobře. Mě budou muset jednou zabít!“ dodala se smíchem Milada.

Jandovi a Kerndlovi: Do puntíku přesně

Na tradiční zahradní párty u Petra Jandy na Propasti přišla Milada Kerndlová vzorně v puntíkatých šatech, jak stálo na pozvánce. To hostitel Petr Janda, jehož manželka Alice (40) puntíky předepsala, si je musel vyrobit. Na bílou košili si je prostě namaloval.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.