Hrubešová ukázala Christel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hrubešová ukázala Christel

Markéta Hrubešová přišla i s pětiměsíční dcerou Christel.
Markéta Hrubešová přišla i s pětiměsíční dcerou Christel. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Fashion show módní návrhářky Tatiany Kovaříkové a automobilů Renault na zámku v Tróji přišly podpořit i její hvězdné zákaznice. Třeba Vendula Svobodová (34), která se předvedla i v roli modelky, ale zradily ji vysoké podpatky, takže působila velmi strnule.

Nebo spisovatelka Barbara Nesvadbová, která je návrhářčinou múzou a opět začíná nabírat své kypré tvary.

Na »skok« zavítala i herečka Lucie Zedníčková, která »vypalovala« jednu cigaretu za druhou. Celou akci moderoval dobře naladěný Tomáš Krejčíř. Přehlídku zhlédla i herečka Markéta Hrubešová s přítelem, fotografem Davidem Krausem. Šťastní rodiče vzali s sebou i malou dceru Christel. „Mateřství mě totálně pohltilo, sice nemám čas na nic jiného, ale je to fajn. Do budoucna plánujeme další přírůstek,“ řekla očividně šťastná Markéta.

Bez manžela si vyrazila čerstvě vdaná Maruška z Rodinných pout Renata Víznerová a vyprávěla své ještě »živé« svatební zážitky. Herečka Aňa Geislerová kupodivu vzala na přehlídku i svého syna Bruna Fidelia, kterého často před novináři skrývá, protože nemá ráda jeho medializaci. Designérka na sebe práskla, že je milovnicí rychlé jízdy. „Někdy jezdím i 180 kilometrů za hodinu,“ řekla provinile Tatiana.

Modely předváděly třeba missky Lucie Váchová a Michaela Salačová, holky však zmizely vzápětí po přehlídce. Během dne zavítaly na akci ještě další hvězdy jako Štěpánka Duchková, Světlana Nálepková s novým holandským přítelem Alexem nebo zpěvák Kamil Střihavka, který si »střihl« během večera i krátké vystoupení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.