Boučkovi zbyly oči pro pláč: SEN O RODINNÉ IDYLCE SE BORTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Boučkovi zbyly oči pro pláč: SEN O RODINNÉ IDYLCE SE BORTÍ

Libor Bouček s rodinou ve Varech
Libor Bouček s rodinou ve Varech (David Kundrát, instagram )

Voda je živel, se kterým se těžko bojuje. Už se o tom stihl přesvědčit i moderátor Libor Bouček (41). Jen co pro rodinu koupil krásné sídlo blízko vody, už u něj museli zasahovat záchranné jednotky. 

„Všechno je jednou poprvé. I centimetry vody v domě, i vlastní neschopnost zastavit přítok (respektive potok, kterýmu jsme najednou stáli v cestě), i první volání na linku 150. Příroda je mocná, silnější než my. Dřív jsem tu větu používal jako frázi, ale po téhle noci vím přesně, jak realistická dokáže být,“ popsal zkázu, kterou měla na svědomí letní průtrž mračen Bouček na svém Instagramu. 

Unavený Libor Bouček: 1. narozeniny syna Alberta bez oslavy! Co se stalo?

Video se připravuje ...

„A nejvíc děkuju Gabriele Boučkové za to, že vše zvládáme v harmonii a lásce, kterou neporazí ani potok pramenící v šatně, s malou vlnkou v koupelně, a měnící se v říčku na konci technické místnosti... Chtěl jsem dnes psát, vysílat, chystat si Vary, dodělávat červnové resty a k tomu být součástí Albertova světa ve hře a lumpačení. Jdu si ale půjčit vysavač na vodu, sehnat vysoušeče a rekapitulovat, co se stalo. A Albert? Bude trošku víc s Prasátkem Peppou. Všem těm, co se potkali s vodou podobně - pevné nervy!“ nezapomněl poděkovat manželce za podporu. 

Libor Bouček má jasný cíl? Bude švihat díky Jardovi Jágrovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.