Kendall Jennerová: Vydala se na lov?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Kendall Jennerová: Vydala se na lov?!

Po rozchodu s hvězdou NBA se ukazuje úplně nahá!
Po rozchodu s hvězdou NBA se ukazuje úplně nahá! (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Kolem vztahu dělala tajnosti, ovšem po rozchodu se odvázala a ukázala všechno. Doslova! Modelka Kendall Jennerová (26) sdílela s 245 miliony sledujících na Instagramu svou nahou fotku jen pár dní poté, co se rozešla s hvězdou NBA Devinem Bookerem (25).

Na sobě neměla nic až na zelenou kšiltovku, podle pravidel Instagramu pak své drobné ňadro překryla černým obdélníčkem... Asi nepřekvapí, že její rozhodnutí vzbudilo velkou pozornost fanoušků. Někteří jsou rádi, že se má dobře a užívá si léto, jiní ji obviňují, že se příliš snaží upoutat pozornost nějakého náhradníka za olympijského šampiona z Tokia a křídelníka Phoenix Suns s ročním platem tři čtvrtě miliardy korun.

Kate, Kendall a Naomi na jedné přehlídce

Video se připravuje ...

Podle zdrojů dvouletý vztah skončil kvůli tomu, že jejich vztah se »nikam nevyvíjel a oba měli rozdílné představy ohledně společné budoucnosti«. Přeloženo: Devin neplánoval manželství a jeho prioritou je vlastní kariéra. Kendall se proto vydala na lov a vsaďte se, že vbrzku bude mít na udičce nového nápadníka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.