Načančaná svatba Kourtney Kardashianové: U nich je vše »levé«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Načančaná svatba Kourtney Kardashianové: U nich je vše »levé«!

Kardashianová a Barker naštvali věřící. Náboženství není móda!
Kardashianová a Barker naštvali věřící. Náboženství není móda! (Instagram)

Mají to zapotřebí?! Svatba roku v italském Portofinu, během které se (už potřetí za poslední dva měsíce) provdala americká modelka a televizní hvězda Kourtney Kardashianová (43) za bubeníka rockové formace Blink-182 Travise Barkera (46), by se s trochou nadsázky dala titulovat spíš podvodem roku. Proč?

Většina přítomných dam, tedy nevěsta a její sestry Khloé (37), Kim (41), Kylie Jennerová (24) anebo máti všech jmenovaných Kris Jennerová (66), si totiž snímky, které sdílely na sociálních sítích, podstatně vylepšily filtry, aby vypadaly více k světu! Rozdíl oproti snímkům pořízených fotografy je opravdu neoddiskutovatelný!

Svatba Travise Barkera a Kourtney Kardashian

Video se připravuje ...

„Přestaňte si upravovat ksichty, nikoho tím neoklamete,“ spílají dámám na internetu. Jako by rodinnému klanu Kardashianek nestačilo, že jim celou svatbu za miliony dolarů zacvakala módní firma Dolce & Gabbana, v jejíž středověké vile nad mořem se veselka konala a jejíž šaty dámy odnosily...

Příliš úzké šaty Kendall Jennerové: Nepustily ji do schodů!

Další ukázku toho, čeho všeho jsou pro dokonalý efekt schopny Kardashianky, předvedla Kendall Jennerová (26), kterou natočila sestra Kylie, jak se »kachními« kroky pokouší zdolat před obřadem schody. Šaty jí totiž obepínaly pas a hýždě tak těsně, že udělat normální krok zkrátka nemohla... „To je fakt šílený!“ špačkovala na videu Kylie.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.