Michaela Kociánová o exmilenci Marešovi: Nutil mě do líčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Michaela Kociánová o exmilenci Marešovi: Nutil mě do líčení!

Marešova ex šokuje vyhublou fotkou: Kost, kůže a prsa!
Marešova ex šokuje vyhublou fotkou: Kost, kůže a prsa! (Instagram, archiv)

Jedna z nejkrásnějších topmodelek Michaela Kociánová (33) ráda v civilu chodí nenalíčená, nenačesaná a ležérně oblečená. Ale to nešlo moc pod nos jejímu bývalému příteli Leoši Marešovi (46). 

Leoš Mareš mi řekl, že bych měla jít na make-up a ke kadeřníkovi před tím, než půjdeme na večeři. Říkala jsem proč a on, aby jsi byla krásná přece,“ svěřila se ve slovenském pořadu Diskusní klub Startitup o tříměsíční známosti. „Pořád chtěl, abych vypadala jako na obálce módního magazínu. Ale já se v reálu vůbec nelíčím, stáhnu vlasy do culíku, obleču džíny, tílko a jdu. Tak jsem mu řekla, že já také od něj nechci, aby mi odmoderoval jídelníček,“ odsekla mu. Kociánová je přitom jednou z vyvolených krásek, která byla andílkem slavných přehlídek Victoria´s Secret. A stále je to velmi vyhledávaná modelka a porotkyně soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. V roce 2004 se v ní umístila na stříbrné příčce.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Finále v Praze

Nejprestižnější modelingová soutěž na světě, Elite Model Look, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 45 zemí světa, zná jména vítězů pro Českou republiku – Julie Krzywoń a Richard Reischig. Světové finále bude na konci srpna po patnácti letech v Praze.

Michaela Kociánová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
24. 1. 2024 • 15:11

Závistivé baby!!!

jima
24. 6. 2022 • 15:55

Boze, to odporne. Zebra potazena kuzi a na tom prisita umeala prsa

Redaktoeka
24. 6. 2022 • 05:53

Snad kůže kost a implantáty, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.