Manželka Bruce Willise Emma je skutečná opora: Dcerky vytáhla na pláž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Manželka Bruce Willise Emma je skutečná opora: Dcerky vytáhla na pláž

S Brucem je Emma od roku 2009.
S Brucem je Emma od roku 2009. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Vypadá to, že poté, co byl herec Bruce Willis (67) diagnostikován s afázií, tedy poruchou mozku, při které pacient přestává rozumět řeči a obtížně se mu mluví, převzala otěže v domácnosti Bruceova žena Emma (44).

Modelka totiž na Instagramu sdílela video, na němž je vidět, jak si i s hercovými dcerami Mabel (10) a Evelyn (8) užívá na nejmenované pláži. Bruce sám ale chybí, zřejmě se na vodní radovánky necítil...

Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku

Video se připravuje ...

„Když upřednostňujete svoje potřeby před ostatními, nikdo nevyhraje,“ prozradila Emma nedávno svoji filozofii. „Nedělám to dokonale, ale opravdu se snažím, abych v tom byla co nejlepší. Kvůli lidem, které miluji,“ dodala ještě. Odměnou za péči o děti jí pak byl polibek, který jí další ráno už před šestou hodinou v posteli vlepil Bruce – Emma totiž v sobotu oslavila 44. narozeniny. „Ranní narozeninové pusy jsou nejlepší,“ napsala na Instagramu.

Smrtonosná past

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.