Zamilovaná Hana Vagnerová: Poprvé vyvedla italského přítele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaná Hana Vagnerová: Poprvé vyvedla přítele!

Hana Vagnerová je s přítelem v sedmém nebi.
Hana Vagnerová je s přítelem v sedmém nebi. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Premiéru muzikál Marta, který je poctou zpěvačce Kubišové (79), si nenechalo ujít mnoho slavných hostů. Hana Vagnerová (39) vyvedla poprvé do společnosti svého miláčka, který je francouzsko-španělského původu. „Budu se ve vhodných chvílích snažit mu říct, co se na jevišti děje,“ smála se herečka.

Šťastná a rozesmátá přišla na Letní scénu Kampa v objetí se sympatickým cizincem. Ten se hned pochlubil, že už umí první české slovo. „Ahoj!“ začal přátelsky. Oba jsou zamilovaní už několik měsíců, ale vypadají, jako by je Amorův šíp zasáhl teprve včera.

Hranice lásky

Zamilovaná Hanka nebude chybět ani na karlovarském festivalu. Letos tam bude totiž o hlavní cenu bojovat film Hranice lásky, v němž ztvárnila hlavní ženskou roli. Jako svůj debut ho natočil polský režisér a scenárista Tomasz Wiński. „Ten film je extrémní. Ať už se to týká emocí, nahoty nebo intimity,“ prozradila Vagnerová, která si jen letos zahrála v osmi filmech. „Ono se říká, že herec buď leží, nebo běží. Buď nemáte měsíce do čeho píchnout, nebo vám telefon s nabídkami zvoní pořád,“ dodala se smíchem.

Krásná Hana Vagnerová přiznala vztah! Už pět měsíců jí postel zahřívá cizinec

Video se připravuje ...

Ovace pro Kubišovou

Premiéru muzikálu si nenechala ujít anii Marta Kubišová, díky níž představení vzniklo. Když vešla do hlediště, odměnil ji obří potlesk a ovace. „Cítím se dobře,“ sdělila deníku Aha! zpěvačka, která se den předtím potýkala se zdravotními problémy. V hledišti usedl také Jiří Bartoška (75) s manželkou, principála Jana Hrušínského (67) doprovodila jeho paní Miluše Šplechtová (64) a přišla také spisovatelka Irena Obermannová (60), jejíž dcera Berenika Kohoutová (31) hrála ten večer Martu. Její alternantka Hana Holišová (41) hraje druhou premiéru v neděli.

Na zrzku zapomeňte. Hana Vagnerova blond kvůli roli a teď si to užívá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
11. 6. 2022 • 13:04

Píšete italského, ale včera říkali, že je Francouz , a že Hana neumí franzouzsky, jeho maminka je Španělka tak mluví spolu španělsky a to Hana umí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.