Bolest střídá radost: Vnouče, kterého se Abrhám nedožil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Bolest střídá radost: Vnouče, kterého se Abrhám nedožil

Pod šaty partnerky Josefa Abrháma mladšího se rýsovalo těhotenské bříško
Pod šaty partnerky Josefa Abrháma mladšího se rýsovalo těhotenské bříško (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Smutný odchod Josefa Abrháma (†82) prosvětlila krásná novinka. Ačkoli pozůstalí oblékli smuteční barvu, pod šaty dlouholeté přítelkyně Josefa Abrháma mladšího se vyditelně rýsovalo těhotenské bříško. Pro zesnulého herce, se kterým se včera byly rozloučit zástupy kolegů, přátel i obdivovatelů, by šlo o páté vnouče. 

Jediný syn Josefa Abrháma a Libušky Šafránkové (†68), Josef, nejde ve šlépějích svých rodičů a razí si svou vlastní cestu. Nejen, že nemá ambice proniknout na Olymp kinematografie, ale plní si i sen o velké rodině. 

Pohřeb Josefa Abrháma: Smuteční hostina

Josef Abrhám mladší: Jak chce, aby se na tatínka vzpomínalo?

Video se připravuje ...

Svým rodičům nadělil dohromady čtyři vnoučátka. S Denisou Grimmovou má dva syny Antonína (12) a Josefa (14), kteří zdědili i herecké nadání, neb už v útlém věku začali natáčet filmové snímky. „Babička říkala, že Tonda šišlá, že si šlape na jazyk a že by měl přidat. Nekritizovala, byla to profesionální rada. Dědečkovi se náš film líbil, připadalo mu to komické,“ prozradil jednou nejmladší z Josefů v pořadu 7 pádů Honzi Dědka. 

Další dvě děti má pak se současnou sympatickou Slovenkou Ludmilou, a to Lauru a syna Benjamina. Co nosí Ludmila pod srdcem, nikdo z okolí páru neprozradil. I na pohřbu přes všechnu bolest a smutek však bylo patrné, že se na nový přírůstek moc těší. 

Režisér Zelenka o Josefu Abrhámovi (†82): Uměl dělat humor bez vulgarit

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.