Josef Abrhám (†82) odešel od rozdělané práce: Rozepsal knihu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Josef Abrhám (†82) odešel od rozdělané práce: Rozepsal knihu!

Josef Abrhám nestihl dopsat paměti.
Josef Abrhám nestihl dopsat paměti. (David Kundrát)

Pracoval na vlastní autobiografii, nemoc a také odchod manželky Libušky Šafránkové (†68) ho ale loni v červnu v práci na knize zastavily. Josef Abrhám (†82) odešel od rozdělaného díla, které za něj pravděpodobně dokončí syn Josef (44).

Nerad poskytoval rozhovory. V posledních letech je pak odmítal s tím, že už všechno řekl. Přesto chtěl na sklonku života všechny své vzpomínky od dětství až do důchodového věku sepsat. Podle zjištění magazínu Aha! Tv rozepsal Abrhám svoji autobiografii před dvěma roky, když ještě žila j e h o milovaná Libuška a kdy se u něj začaly objevovat první zdravotní problémy.

Režisér Zelenka o Josefu Abrhámovi (†82): Uměl dělat humor bez vulgarit

Video se připravuje ...

Jakmile se mu přitížilo, požádal syna, zda by jeho vzpomínky nahrával na diktafon. „Natáčeli je spolu až do loňského roku. Teď je na Josefovi, jestli zvládne za tátu knihu dokončit anebo jestli požádá o pomoc nějakého publicistu či spisovatele,“ řekl nám zdroj z okolí rodiny.

Veronika Žilková o smrti Josefa Abrháma (†82): Je to krásná zpráva!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.