Unikátní foto! Anna K. je samé překvapení: S fotografem v New Yorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Unikátní foto! Anna K. je samé překvapení: S fotografem v New Yorku!

Anna K. miluje ruch New Yorku a je patřičně pyšná na snímky, které tu nafotila.
Anna K. miluje ruch New Yorku a je patřičně pyšná na snímky, které tu nafotila. (David Kraus)

PRAHA – Zpěvačka Anna K. (42) chce žít jen svou hudbou. Jejím největším přáním je, aby její soukromí vždy stálo až za její prací. A že za sebou zanechala už spoustu hitů! Mnohokrát oceněná Anna K. před nedávnem dokonce vydala výběr svých největších hitů.

Zpěvačka Anna K. (42) chce žít jen svou hudbou. Jejím největším přáním je, aby její soukromí vždy stálo až za její prací. A že za sebou zanechala už spoustu hitů! Mnohokrát oceněná Anna K. před nedávnem dokonce vydala výběr svých největších hitů. Album se jmenuje »BEST OF 93 – 07« a obsahuje písně celkem z šesti alb. Momentálně zpěvačka odpočívá a relaxuje ve Špindlerově Mlýně. Práce na nové desce jí totiž dala pořádně zabrat. Předtím si ale odskočila do New Yorku. Proč?

Už patnáct let Anna K. působí ve světě hudebního showbyznysu. I proto vydala album – na počest výročí své dosavadní úspěšné kariéry. Na desce BEST OF 93 - 07 je kolem dvacítky hitů, samozřejmě však nechybí i zcela nová písnička, kterou složil její přítel Tomáš Vartecký a na textu se podílela sama zpěvačka. Název je symbolický »Láska 2.0.«. Anna K. samozřejmě ví, že k úspěšnému prodeji desky je nutné vyjet na turné, plánuje ho na jaro příštího roku. Vsadila však nejen na turné. Pyšná je i na fotografie, které vznikaly v New Yorku. Fotila je s prestižním fotografem Davidem Krausem, manželem herečky Markéty Hrubešové. Právě tyhle obrázky mají pomoci prodat její nové album.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.