Japonec si splnil svůj životní sen: Žije jako pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Japonec si splnil svůj životní sen: Žije jako pes!

Japonec si za 400 tisíc splnil svůj životní sen.
Japonec si za 400 tisíc splnil svůj životní sen. (Foto Zeppet)

„Je přítulný, kamarádský, nekouše, rád aportuje a miluje drbání na bříšku...“ nabízel kdysi opuštěné pejsky Zdeněk Srstka (†83) v pořadu Chcete mě? Jenže tento popis aktuálně sedí i na jistého Japonce, který se rozhodl, že se sám stane kolií!

Že svůj bizarní nápad myslí vážně, dokázal už tím, že neváhal utratit skoro 400 tisíc korun za mimořádně realistický kostým psa, do kterého se teď každý den souká a leze v něm doma po čtyřech. „Proboha, proč?!“ proletí snad každému normálnímu člověku hlavou. „Nechci být člověkem, chci žít jako pes,“ odpovídá Japonec. Není divu, že svou identitu raději tají a před světem vystupuje pouze jako Toko.

Speciální kostým na míru si objednal od japonské společnosti Zeppet, která prací na něm strávila 40 dní. A nutno podotknout, že na první pohled je oblek takřka k nerozeznání od skutečné kolie! Dokud se tedy »psí muž« nezačne nemotorně hýbat... „Díky vám jsem si mohl splnit svůj celoživotní sen a stát se zvířetem!“ pochvaluje si výsledek Japonec, který se v kostýmu psa pravidelně natáčí a videa pak umísťuje na YouTube kanál, kde si je už pustily miliony lidí. Těm všem ukazuje, jak dává pac, válí se na zádech nebo aportuje míček... „Úžasné,“ chválí ho někteří. Mnohem častěji se ale Japonec setkává s nepochopením. „Bez ohledu na to, kolik peněz utratíš, nikdy nebudeš skutečný pes,“ smějí se mu lidé a klepou si při tom na čelo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.