Háma se plácne přes kapsu! Rodinka musí vrnět blahem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Háma se plácne přes kapsu! Rodinka musí vrnět blahem

Aleš Háma hodně cestuje
Aleš Háma hodně cestuje (Instagram)

V posledních letech během letních prázdnin pracoval, ale letos se to změní! Herec a moderátor Aleš Háma (49) si toto léto užije! A to náležitě, po boku svých nejbližších! Luxusními destinacemi se to jen hemží...

Do takových míst se podívá skutečně jen málokdo. Aleš už má celý svůj dovolenkový plán na papíře a nemůže se dočkat, až se stane skutečností. „Máme tam tedy jeden týden, kdy máme klasickou rodinnou dovolenou na Jadranu. Ale těším se na dvě cesty, které snad dobře dopadnou. Ta první je do kanadského severního teritoria do oblasti Yukonu a na Aljašku. Tam jedu s mladším synem, protože se starším už jsem po stopách zlaté horečky byl,“ začal Háma pro web Super.cz.

Rána pro Aleše Hámu: Rozchod po 25 letech!

Video se připravuje ...

„S manželkou mě pak čeká cesta do další mé oblíbené destinace, a tou je Skotsko. Tentokrát by to měly být Vnější Hebridy s ostrovem Sky," dodal Aleš, který stihne jak akční dovolenou se synem, tak romantiku se ženou.

Aleš Háma a Jakub Wehrenberg na pohřbu Náhlovského: Smrt plánoval, smáli jsme se tomu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.