Lucie Borhyová: Koupil si ji milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Borhyová: Koupil si ji milenec!

Své poprsí Lucie neukázala jen na fotkách v kalendáři, ale i na slavnostním křtu. Oblékla si červené šaty s velkým výstřihem, takže nejen její přítel, ale i ostatní muži z ní nemohli spustit oči.
Své poprsí Lucie neukázala jen na fotkách v kalendáři, ale i na slavnostním křtu. Oblékla si červené šaty s velkým výstřihem, takže nejen její přítel, ale i ostatní muži z ní nemohli spustit oči. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Milenec Lucie Borhyové (29) Niko (33) se o svou lásku nechce s nikým dělit. A utratí za to klidně 130 tisíc korun. Otázkou je, jestli však hlavním sponzorem nebyl ve čtvrtek večer spíše bohatý otec Lucie, který Nikovi našeptával, kolik ještě může přihodit.

Milenec Lucie Borhyové (29) Niko (33) se o svou lásku nechce s nikým dělit. A utratí za to klidně 130 tisíc korun. Otázkou je, jestli však hlavním sponzorem nebyl ve čtvrtek večer spíše bohatý otec Lucie, který Nikovi našeptával, kolik ještě může přihodit. Obraz Lucie, který se dražil na křtu kalendáře, jehož tváří je »novácká« sexbomba, si ale Niko nenechal nikým vzít.

Upřené pohledy a výraz největší zamilovanosti ve tváři měl ve čtvrtek večer nový přítel Lucie Borhyové. Ta v holešovického klubu Mecca křtila a dražila kalendář, na jehož fotografiích se vyjímá právě ona sama. „Ani u moderování zpráv nejsem tak nervózní jako teď, když se tady ukazují mé fotky,“ červenala se Lucie, která si zvolila na svůj velký večer šaty v červené barvě.

Moderování křtu se ujal kolega Rey Koranteng, který si chtěl večírek užít se vším všudy, a tak nechal doma auto a hned po skončení dražby se pustil do pití. A rozhodně se toho nebál. V klubu se dražil nejen obraz, který si vybojoval Lucčin přítel, ale i kalendář z limitované série. Celkově se oba předměty vydražily za 230 tisíc a výtěžek putoval – kam jinam než na charitu. Šťastný bude malý Kuba, kterému moderátorka pomohla k invalidnímu vozíku.

Krásnou Lucii Borhyovou si přišel večer prohlédnout i herec Jiří Langmajer. Schovával se však v koutě a odmítal jakékoli pózování fotografům. Jeho pozornost patřila neznámé blondýnce. Po bouřlivém telefonátu, při kterém zřejmě probíhala dost ostrá výměna názorů, však nasedl do taxíku a odjel pryč.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.