Nový český film Promlčeno míří do kin: Rejžovi tekly nervy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový český film Promlčeno míří do kin: Rejžovi tekly nervy!

Premiéra filmu Promlčeno
Premiéra filmu Promlčeno (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Slavnostní premiéru má za sebou temný příběh ve filmu Promlčeno Roberta Sedláčka (48). Z režiséra během úterního večera spadla veškerá nervozita a přiznal, že natáčení zcela jiného formátu, než je u filmu běžné, bylo pro něho velmi adrenalinovým zážitkem.

A není se čemu divit, celý děj se odehrává během dvou hodin reálného času. „Natáčení bylo hodně adrenalinové. Reálný čas bez časových skoků, aby ty dvě hodiny trvaly výsledných devadesát minut,“ řekl Aha! režisér, pro kterého ale bylo výhrou, že měl volnou ruku také při psaní scénáře.

Thriller Promlčeno se odehrává v reálném čase: Roden v roli mstitele. Zůstane dávná vražda promlčena?

Video se připravuje ...

„Nicméně náročné to bylo, protože se natáčelo pouze v noci a v létě. A všichni víme, jak dlouhé jsou letní noci, čili to bylo pořád pod tlakem,“ vysvětlil Sedláček před slavnostní premiérou, že když už mu začaly téct nervy, soustředil se na přesýpací hodiny a věděl, že má minutu na to, aby se zkoncentroval. Vše ale dopadlo na jedničku a všichni hosté byli z filmu nadšeni a vesele se pak bavili na popremiérové párty.

Tvůrci filmu Promlčeno nechali falešné peníze Karla Rodena v restauraci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.