Šok v Peče celá země! Proč porota zařízla Zdeňka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šok v Peče celá země! Proč porota zařízla Zdeňka?

Naprostý šok v Peče celá země: Porota vyhodila favorita Zdeňka!
Naprostý šok v Peče celá země: Porota vyhodila favorita Zdeňka! (Česká televize)

Fanoušci televizní kulinářské show Peče celá země strnuli večer v šoku! Ze včerejšího dílu totiž porota vyhodila bioanalytika Zdeňka Tokára (44) ze Strakonic, jednoho z velkých favoritů soutěže. Důvod? Údajný bordel na talíři.

Zdeněk byl do včerejška miláčkem diváků i všech spolusoutěžících. I porota ho měla ráda a nejednou ho zvolila Pekařem týdne. Při včerejší technické výzvě v podobě čokoládové koule s překvapením ho ale zařízla. Na odstřel byly hlavně Lucie či Veronika, ale schytal to paradoxně poslední muž v soutěži.

Peče celá země: Co budou mít soutěžící za úkol tentokrát?

Video se připravuje ...

Porota ho nešetřila od chvíle, co k ní s čokoládovou koulí předstoupil a polil ji omáčkou, která ji tzv. rozbila a odhalila překvapení uvnitř. „Přijde mi to takové divoké. Já myslím, že dneska jsou ty trendy jinde, že by se to mělo dělat jednodušeji a čistěji, že někdy méně je více. Máte, Zdeňku, navíc, pokud jde o tu dekoraci a konečné provedení,“ tepal ho Josef Maršálek (40). A pokračoval. „Máte obrovský dezert do tak malé koule. Kde zmizel křupavý karamel?“ dotázal se následně. „Je pod dortíkem,“ snažil se zachránit situaci Tokár. „Ten karamel je lehce spálený,“ snažila se pánům vstoupit do řeči porotkyně Míša Landová (47). „Je hořký!“ odpálkoval jindy vychvalovaného soutěžícího Josef.

Když pak Václav Kopta (56) vyhlásil, že soutěž Zdeněk opouští, ozvaly se v pekařském stanu lehčí vulgarity. „Ty vole!“ uletělo Veronice. „To je v prd...,“ pronesla pak dle zvukových záznamů Jana. „Já jsem byla úplně v šoku, já jsem měla Zdeňka od prvního dílu za jasného vítěze,“ plakala do kamer. „Nevím, co tam bylo až tak úplně špatně?“ bylo na Zdeňkově hlase slyšet, že se mu rozhodnutí poroty nezdá.

Peče celá země: Podaří se odpalované těsto?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.