Dominika Gottová mířila do Prahy, ale... Skončila na kapačkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dominika Gottová mířila do Prahy, ale... Skončila na kapačkách!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (CNC - Marek Pátek)

S ukrutnými bolestmi zad skončila v nemocnici Dominika Gottová (48). Několik dní se nemohla skoro hýbat a péče lékařů byla dle slov nejstarší dcery Karla Gotta (†80) nevyhnutelná. Teď se pod silnými léky na bolest vydává na cestu do Prahy, kde ji čekají pracovní schůzky.

Problém prý vyvolal svalový spasmus neboli křeč. „Několik dní jsem se snažila situaci řešit prášky, ale ta bolest už se nedala vydržet, tak jsem jela do nemocnice. Tam mě naládovali léky. Žádný rentgen, žádný ultrazvuk, prostě kapačky a léky,“ svěřila deníku Aha!.

Poslal peníze

Dominika musela na soukromou kliniku, kde se pořádně prohnula. „Timo mi s tím pomohl! Poslal mi z USA peníze,“ prozradila Gottová, že je její manžel opět pracovně za oceánem.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

Letí domů

Teď o víkendu se musí Dominika, která stále bere silné léky na bolest, vzchopit a odletět na týden do Prahy. „Mám tam několik schůzek a nechtěla jsem je odkládat. Snad to všechno zvládnu,“ povzdechla si. Setkat se má např. se zpěvákem Gabrielem Grillottim (62), s nímž v lednu vydala píseň Pro tebe. Samozřejmě navštíví maminku, bývalou tanečnici Antonii Zacpalovou (87).

Co je svalový spasmus?

Svalová křeč, která může postihovat jak kosterní, tak i hladké svalstvo. Křeč se projevuje formou déletrvajícího bolestivého stahu svalu nebo skupiny svalů.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 4. 2022 • 23:18

Zrovna Hutku jsem já na mysli neměla.

jity
25. 4. 2022 • 10:04

Je to pravda, že se jezdili léčit sem. Takový Hutka v devadesátých létech přišel s shnilákama v ústech a doma si nechal udělat zuby. Proč si je nechal v zahraničí opravit, když se tam měl tak dobře.

mord
24. 4. 2022 • 01:19

Lidský odpad. Stejně jako uzvaneny a ulhany bellmek. Svuj k svemu

-bello-
24. 4. 2022 • 00:02

begonie
----------
ona platí tady pojištění. Řadu měsíců v roce by tady mohla čerpat lázně, rehabilitace , odborná vyšetření , ale nedělá to. A jsou tady stovky tisíc těch, kteří tady ještě ani nemákli a jejichž stav je taky zdevastovaný životním stylem a ti absolvují kolečka od internistů přes zubní a mají taky všechno zadarmo. Takže buďte v klidu, než na Dominiku přijde řada , začne sněžit

-bello-
23. 4. 2022 • 23:51

begonie
-----------

Žilková = jednoduchá nádhera ...
Jsem mrtvá smíchy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.