Dcera Andreje Hryce promluvila: Když táta umíral, máma bojovala o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Andreje Hryce promluvila: Když táta umíral, máma bojovala o život!

Dojemná vzpomínka Wandy Hrycové
Dojemná vzpomínka Wandy Hrycové (Instagram)

Odchod slovenského herce Andyho Hryce (†71) zůstával dlouho obestřen tajemstím a nejasnostmi, mnozí se ptali, proč u jeho smrtelného lože chyběla milující manželka Veronika. Až nyní, 1,5 roku po otcově skonu, to prozradila jejich dcera Wanda (44)...

Veronika Hrycová bojovala doma s těžkým průběhem covidu, jen o patro výš, než kde umíral její manžel. „Táta nás totiž všechny nakazil covidem, ne my jeho. Já jsem měla normální průběh, ale maminka měla velmi těžký a skončila v nemocnici. V té samé, kde ležel táta. Už nemohl mluvit, a tak jsme si posílali esemesky, ta poslední od něj byla: Přijď za mnou,“ svěřila se Aha! producentka Wanda Adamik Hrycová.

Wanda Hrycová upřímně o smrti táty Andyho (†71): Když umíral, máma ležela na JIP o patro výš!

Video se připravuje ...

„Maminka ležela ve velmi vážném stavu, a tak logicky k němu nemohla a nebyla u toho, když tatínek odešel,“ doplnila. „Vypadal úplně klidně, poslední hodiny se nestresoval a nemám ani pocit, že by se bál. To mě těší ze všeho nejvíc, že měl klidný odchod. Byla jsem u něho, dlouho jsme si povídali a postupně odcházel. Nejprve mu odešlo vědomí, potom dech a srdce, zpomalovalo se, až zastavilo,“ řekla Wanda, která poprvé vysvětlila, proč u táty byla sama.

Před Gábinou i Šilhánová: Nevěrný manipulátor! A fanoušci v šoku. Slunečná skončí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.