Britney Spearsová po žhavé dovolené: Ve 40 čeká miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Britney Spearsová po žhavé dovolené: Ve 40 čeká miminko!

Britney Spearsová hovoří o svém snoubenci již jako o manželovi
Britney Spearsová hovoří o svém snoubenci již jako o manželovi (profimedia.cz)

Loni se po 13 letech zbavila poručnictví svého otce a hned začala naplno žít. Britney Spearsová (40) fanoušky zahltila na Instagramu svými nahatými fotkami, nenápadně se provdala za svého osobního trenéra Sama Asghariho (28) a teď navíc potvrdila, že spolu čekají dítě. Nebo hned dvě?

Populární zpěvačka má už syny Seana (16) a Jaydena (15) z manželství s tanečníkem Kevinem Federlinem (44). Jenže celé roky toužila po dalších dětech. „Chci s tebou mít rodinu,“ napsala ke společnému instagramovému snímku se Samem.

Ten v listopadu oznámil jejich zasnoubení a sama Britney pak na Instagramu, kde má 40 milionů fanoušků, nyní potvrdila, že čeká děťátko. A nejen to. Z jedné její formulace by se dalo usuzovat, že dítka může pod srdcem nosit hned dvě! Zadařilo se jim nejspíš na únorové romantické dovolené na havajském ostrově Muai, odkud Britney posílala vesměs fotky, jak je nahá anebo se kolem Sama vine...

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston

Video se připravuje ...

Tak to světu oznámila:

Co se to děje s mým břichem? „Tolik jsem zhubla, abych mohla na Maui, abych to teď měla všechno zpět. Říkám si: Bože, co se to děje s mým břichem??? A můj manžel povídá: To jsou těhotenské chutě, hlupáčku. Tak jsem si udělala test a... uhhh, dobrá... Jsem těhotná! A o 4 dny později jsem ještě nafouklejší. Jestli jsou tam ty děti dvě, tak to asi nedám... 

Zodpovědný Sam

Snoubenec (nebo už fakt manžel?) Sam se děťátka nemůže dočkat. „Manželství a děti jsou přirozenou součástí silného vztahu plného lásky a respektu. Otcovství je něco, na co jsem se vždy těšil a neberu to na lehkou váhu. Je to ten nejdůležitější úkol, který kdy budu mít,“ napsal.

Celebrity, které neunesly svou slávu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.