Ooops, Britney Spearsová to udělala znovu: Policie na svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ooops, Britney Spearsová to udělala znovu: Policie na svatbě!

Britney se vdala!
Britney se vdala! (profimedia.cz)

Dům plný největších celebrit a zásah policie! Třetí sňatek popové princezny Britney Spearsová (40) vážně nebyl ani trošku nudný.

Zpěvačka se v její luxusní residenci v Thousand Oaks, tedy v kopcích na východ od Los Angeles, provdala za výrazně mladšího svalovce Sama Asghariho (28). Zpěvačka zvolila pro svůj výjimečný den jen to nejlepší. Šaty jí ušil atelier Versace, uličkou kráčela za zvuků Elvisova nesmrtelného songu »Can‘t Help Falling In Love«.

Vpád vetřelce

Nebyla by to ale Britney, kdyby něco v jejím životě proběhlo bez skandálu. A tak se museli před obřadem vypořádat s vyvádějícím prvním manželem Jasonem Alexanderem (40). Přes plot vnikl na pozemek, ochrance se představil jako „první manžel hledající svou jedinou ženu“ a hrdě prohlásil, že přichází, aby její svatbu zhatil. Jeho plán rychle zničil rázný zásah ochranky, která jej odvlekla a předala přivolaným policistů. „Britney je jenom moje!“ křičel jako šílenec, když ho ranaři odnášeli z dohledu.

Celebrity, které neunesly svou slávu

Video se připravuje ...

Bude pykat

Nyni je obviněn z neoprávněného vniknutí na cizí pozemek, vandalismu a dvou napadení! „Osobně spolupracujeme s šerifem, abychom zajistili, že pan Alexander bude stíhán v plném rozsahu zákona,“ řekl médiím zpěvaččin právník Mathew Rosengart.

Hvězda vedle hvězdy, ale... Z rodiny jen bratr!

Britney pozvala na svou svatbu mnoho slavných přátel v čele s královnou popu Madonnou (63), dědičkou hotelového impéria Paris Hiltonovou (41), návrhářkou Donatellou Versace (67) či herečkou Drew Barrymoreovou (47). Naopak z celé její rodiny se objevil jen bratr Bryan (45), který ji provedl uličkou a předal ženichovi. Otec, matka ani sestra s ohledem na jejich nevratně poškozené vztahu v souvislosti s 13 let trvajícím nuceným opatrovnictvím, pozváni nebyli. A kupodivu scházeli i oba její synové z druhého manželství Sean Preston (16) a Jayden James (15), jejich táta ovšem poslal světem informaci, že mamince požehnali.

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.