Lucie Bílá: Nabídka z Ameriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá: Nabídka z Ameriky!

Lucie Bílá poletí do New Yorku nahrát několik písniček.
Lucie Bílá poletí do New Yorku nahrát několik písniček.

PRAHA – Lucie Bílá (41) má teď štěstí všude, kudy chodí! Odzpívala úspěšné turné, dobře se prodává její nová deska Woman a teď… Přišla velká pracovní nabídka ze zahraničí. „Ano, přijala jsem pozvání do New Yorku,“ řekla exkluzivně deníku Aha!


Bílá, horká favoritka na zlatého Českého slavíka, kterého jí dvakrát »ukradla« Aneta Langerová (20).

Vypadá to jako scéna z hollywoodských filmů, kdy lokálně známou zpěvačku osloví zámožný producent a dá jí nabídku, která se neodmítá! V případě Bílé se všechno odehrálo po jejím vyprodaném koncertě v pražské Lucerně. Sledoval ho totiž i světoznámý hudební skladatel, mimo jiné autor slavného muzikálu Jekyll a Hyde, Američan Frank Wildhorn (48). Do Prahy zavítal pracovně. Na koncert Bílé, která se vždy mezinárodnímu angažmá bránila, přivedl Wildhorna ředitel Hudebního divadla v Karlíně Egon Kulhánek (42).

„Egon Kulhánek s panem Wildhornem spolupracuje a on mi po koncertě řekl spoustu krásných věcí. Zeptal se mě také, jestli mě láká svět? Odpověděla jsem mu jako každému. Můj svět je tady doma, nikdy mě zahraničí nelákalo,“ prozradila deníku Aha! Bílá. Pak ale přiznala, že přeci jen nabídku od velmi vlivného Američana přijala. Kliknutím zvětšete„Jsem pozvána do New Yorku do nahrávacího studia pana Wildhorna. Natočím tam písničky, které přivezu svým fanouškům v Česku,“ říká Lucka. Námi oslovení hudební kritici za tím ale vidí jasný plán angažovat populární zpěvačku na mezinárodní scéně, což sama asi ještě netuší. Franka Wildhorna totiž koncert Bílé velmi nadchl a už teď je jisté, že má s Luckou určité plány a záměry. A může se stát, že jí brzy nabídne i roli v některém z amerických muzikálů. „Tady se spousta lidí nechce učit anglicky a Lucka Bílá bude raději hvězdou tady, než aby se naučila jazyk a byla známá v celém světě,“ vyslal zpěvačce jasný signál bývalý manažer legendy kapely Queen Freddieho Mercuryho (†45) Peter Freestone (52), který žije v Česku.


Autor: LUBOŠ PROCHÁZKA
Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.